Last news

9, ung08-festivalen 2011, ung08-festivalen 2011, danny Saucedo på Ung08-festivalen i Stockholm Sean Banan på Ung08-festivalen. Projektet blev lyckat och övergick till permanent verksamhet inom. Held in parks across Stockholm Spectators at Parkteatern in..
Read more
Prova gärna med olika sorters öl för att hitta din favorit! Värm dig med en härlig rödbetssoppa eller mustig kycklingsoppa! Lättlagad fisksoppa som går snabbt att göra och är en bra variant för..
Read more

Antagningspoäng gymnasieskolor stockholm


antagningspoäng gymnasieskolor stockholm

skollokaler inkl. I den preliminära gymnasieantagningen söker man till gymnasiet med höstterminens betyg. Lösenordet har du fått via lösenordsbrevet. Du söker till gymnasieskolan med betygspoängen av dina 16 bästa betyg. På hittar du kontaktuppgifter till samtliga antagningskanslier i Sverige. 400m till, kista galleria med tillgång till. _ * För elever med utländska betyg och för elever som kommer från. Du har också möjlighet att ställa frågor till studie- och yrkesvägledare som svarar nästan på en gång. Mycket goda kommunikationer. Har du inte fått något lösenord kontaktar du din studie- och yrkesvägledare eller någon annan ansvarig på din skola.

Slutlig antagning 2017 - Gymnasieantagningen
Antagningspoäng på gymnasiet

Det beror på hur många som har sökt en viss utbildning/skola och hur höga betyg de som sökt just "din utbildning hade. Här kan du räkna ut ditt meritvärde. På, frå hittar du mer information om gymnasievalet. Det preliminära antagningsbeskedet visar inte med säkerhet om du kommer in eller inte, utan det är det slutligtiga/definitiva beskedet som kommer strax efter midsommar eller under första veckan i juli (vanligtvis senast 3 juli) som verkligen visar om du har kommit in på den gymnasieskola och. Lösenordet är personligt och kommer att skickas hem till din bostadsadress via posten. För att se tidigare års preliminära och slutliga antagningsstatistik besök ditt antagningskanslis hemsida. IM, Introduktionsprogrammen kan andra urvalsgrunder finnas, än de betyg som finns i Slutbetyget från grundskolan. I sådant fall söker du med poängen av dina 17 bästa betyg, där 17-de betygen får endast vara det betyget som du fick i Moderna språk. Om du har betyget i moderna språk inom ramen för språkval, räknas det betyget som 17-de betyget.

Laga asus dator stockholm
Hifi stockholm sankt eriksplan 40


Sitemap