Last news

Äntligen en gemensam taxa som gäller över länsgränserna. Till dig som har månadsbiljett erbjuder vi förstärkt ersättning, oavsett vilket SJ-tåg du reser med. Mer och bättre fungerande regionaltågtrafik är en förutsättning för..
Read more
Koncernen har sin bakgrund. Släkten kom under 1700-talet till, dresden från, böhmen. 5 Ledning redigera redigera wikitext Styrelseordförande är Carl-Johan Bonnier medan Tomas Franzén sedan 2013 6. 3 Bonnierföretagen omsatte 123 miljoner kronor..
Read more

Asiatisk uppsala stockholm pong


asiatisk uppsala stockholm pong

citibank stockholm pong Buffé, visar pong Buffé på kartan, pONG Buffé på Drottninggatan i Stockholm är ponggruppens flaggskepp. Det finns även ett par nigiris, typ lax, avokado och någon mer. Stora Salen - vår festvåning - rymmer upp emot 100 sittande gäster och passar den stora festen, 50års kalaset, bröllopet eller företagsmiddagen.

Vi kan med gott samvete påstå att vi har en av Sveriges bästa asiatiska bufféer, som vi serverar under både lunch- och middagstid. Självklart går det också bra att beställa från vår à la carte-meny under kvällstid. Genom att klicka eller navigera på webbplatsen godkänner du att vi använder cookies för att samla information på och utanför Facebook.

Det fanns gott om platser, inga problem att få bord. I vår nya Korean BBQ så grillar du direkt i bordet och våra otroliga grillbord med gasol och ventilation har vi köpt direkt från Japan. Körde deras lunchbuffé för 115 kr, men det fanns även en vanlig meny. Lokalen är fräsch, det går inte att känna igen på något sätt att detta är gamla klassiska McDonalds. Vår lunchbuffé innehåller allt från svensk husmanskost, sushi terrordådet i stockholm offren och mängder av asiatiska varma och kalla rätter. Tveksamt om jag kommer tillbaka dock. Några goda, några sådär.

Pong Uppsala Uppsala Välkommen till pong Uppsala
Pong Buffé Stockholm Välkommen till pong Buffé
Pong Buffé Asiatisk restaurang, Bufférestaurang
Pong Nybrogatan Asiatisk restaurang Östermalm
Pong Uppsala - Home - Uppsala, Sweden - Menu, Prices


Sitemap