Last news

Som bostadssökande kan du se och ansöka om lediga lägenheter hos Einar Mattson direkt på hemsidan. Willhem Rikstäckande hyresvärden Willhem förvaltar 2 800 hyreslägenheter i Stockholm. När en gammal hyresgäst flyttar ut brukar..
Read more
Tid för fokuserade möten, för eftertanke, för långvarig romantik, för njutning. Bevittna lustspelet när solen går ner över Skedviken om kvällen. Har du några frågor eller speciella önskemål kontakta oss på mail, skicka..
Read more

Buss 809 uppsala tidtabell


buss 809 uppsala tidtabell

Uppsala för de flesta turer måndag-fredag vilket innebär att hållplatser på Sjukhusvägen och Dag Hammarskjölds väg trafikeras. Nu kan de stå vid samma och vänta på olika linjer om de bara ska åka kortare sträckor, säger Sture Jonsson. De flesta går av eller på i Uppsala, säger Sture Jonsson.

Tidtabeller f r v ra bussar och t g
Avg ngar fr n Uppsala Centralstation till

Uppsala gummibåt
Lundellska skola uppsala
Ghost rider uppsala youtube
Zipline uppsala

Detaljerad information finns på UL:s hemsida. Tidtabeller, aktuella tidtabeller, här finns tidtabeller till alla våra linjer som pdf. Ladda ner avgångstiderna för en särskild linje eller sätt ihop en egen tidtabell med just dina linjer. För delen City Biomedicinskt Centrum och Rosendalsgymnasiet finns det flera andra linjer. En linje blir två, i regiontrafiken är det främst nyheter kring linje 102 som idag trafikerar Björklinge till Knivsta med stopp i Uppsala. En mellan Björklinge och Uppsala och en mellan Knivsta och Uppsala. Välj om du vill få den som pdf direkt på mailen eller prydligt ihophäftad och hemskickad. Balnd annat läggs linje 10 mellan Gränby i Uppsala och city ner. Linje 804 fortsätter att köra sträckan Uppsala Enköping. På sträckan Enköping Västerås kompletteras trafiken med linje 874 måndag-fredag. Därför delas linjen så att en ny linje 100 trafikerar Björklinge Uppsala och linje 102 trafikerar sträckan Knivsta Uppsala. Gör din egen tidtabell, skapa ett tidtabellshäfte med de linjer som du använder oftast.

Buss 809 uppsala tidtabell
buss 809 uppsala tidtabell


Sitemap