Last news

Ibland är det event som tidigare gått i Stockholm som senare sätts upp i Göteborg men ibland så är det även premiärer. Uppvärmningen sker med hjälp av berg- och solvärme. Mat och dryck..
Read more
1963 startade Vogel Bioforce som i dag är ett av världens ledande företag inom växtbaserade läkemedel. På häktet ombads han att skriva ned några titlar. Professuren hade utlysts några månader innan han gifte..
Read more

Gih hallen stockholm


gih hallen stockholm

igen. Jag ser med glädje fram emot att återvända till GIH. GIH gratulerar till denna bedrift!

Gih hallen stockholm
gih hallen stockholm

Almedalen har utvecklats till att bli Sveriges största politiska mötespla. Samtidigt som hon läser till att bli tränare. Idrottshall 1-3, idrottshall 1, idrottshall. Läs mer om hur det fungerar på /uthyrning. GIH - Christoffer Selvin GIH-student och en framgångsrik speedwayförare. Hon har tidigare sprungit 3 000 meter hinder, men nu satsar hon både på 1 500 meter och hinder. Forskare vid GIH har studerat betydelsen av deltagande i idrott och hälsa och aktivitet på fritiden i ung ålder för aktivitetsvanor, prestationsförmåg. Rektor Karin Larsén höll ett tal till studenterna och önskade dem lycka till i arbetslivet. Många till tacka rektor Karin Larsén När GIH anordnade en avtackning för rektorn var det många som kom.

(icon) Läs om friskvårdslotsningen Fri träning för alla. Nedan visas hall 1-3 med vikväggar uppdragna. Hela hallen är 70 x 22 meter. Idrottshall 1 är 21 x 22 meter. Idrottshall 2 är 21 x 22 meter.


Sitemap