Last news

Inbrott på kontor Någon gång mellan fredag och söndag har tjuvar brutit sig in i ett kontor i Stationshuset. I Australien fick han se ett så kallat containerhus. Det är på den vackra..
Read more
Håll sedan kvar handen, öppna ögonen och undersök vart 29 juni.00-1 juli.00 Vi lever i en tid då vi på många sätt har separerat oss själva från naturen och de livsbetingelser som är..
Read more

Göteborg stad förskola ansökan


göteborg stad förskola ansökan

att du använder det specifika formuläret. Agneta Johansson, Förskolechef, helena Lückner, Lärarförbundet, tel. Kvalifikationer, vi söker dig som har förskollärarexamen och legitimation. Förskolan öppnas i fristående paviljonger. Om du har sökt till fristående eller enskild verksamhet får du ett erbjudande från enheten när det finns en plats ledig. Förvaltningen har ca 6 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens förskola.

Kontakta oss, Region Jönköpings längöteborg stad förskola ansökan

Göteborgs, stad har tagit emot en ansökan av Aktiebolaget M M pedagogik som vill starta en ny förskola, familjedaghem och fritidshem på Gamlestadsvägen. Anställning, anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Om webbkakor (cookies) som du når via en länk i sidfoten. Så nära barnets eget hem som möjligt (enligt skollagen). Tillsammans kommer vi att planera organisation, mål och arbetssätt. Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor.

Comfort City center Hotel göteborg, Fue hårtransplantation göteborg, Snowboard stövlar göteborg,


Sitemap