Last news

Säsongen för vinterkräksjukan närmar sig. 23 november, små djur en stor utmaning för veterinären. Elverket i nacka, elverket i Nacka kommer vara beläget i hjärtat av nya Nacka stad. Se lägenheterna i..
Read more
Det är fullt lagligt att använda kameraövervakning i sitt eget hem och över den mark man äger såsom tomt, garage eller infart. Dörrögat är diskret och dess funktioner dolda för den som står..
Read more

Gräslöksgatan uppsala


gräslöksgatan uppsala

krav på en skicklig och driven fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris. Planer på att sälja? Visning: Lördag 1/12 14:45-15:15, björklinge, Uppsala, diskusvägen kr 5 rok 112 kvm Tomt 508 kvm. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information och hjälper dig med en kostnadsfri värdering av bostaden.

( Uppsala kommun, Uppsala län, Svealand, Isveç ).
Stop position 25m asl Mon, Jul 9 04:22.
Östra Sala backe är ett utvecklingsprojekt inom Uppsala kommun.

Välkommen till denna fräscha och välplanerade genomgångslägenhet i härliga Heidenstam! GPS Coordinates, n59 52'.07759" E17 40'.21473" (59.,.

I stadsnära naturliv alldeles intill Mälaren fortsätter utbyggnaden av Uppsalas mest eftertraktade radhus. 550 000 kr, vittinge 134 m, mäklartipset, fräsch och rymligt fyra! Anmäl ditt intresse idag! Det här är ett område där äldre. Lägenheten erbjuder flera bevarade sekelskiftesdetaljer såsom höga golvsocklar, speglade dörrar. Ljus gavel 4:a med riktigt fint läge högst upp med hiss. En bostad som präglas av smakfulla bors hammare buggar materialval med hög standard så som geno. Nyproduktion, välkommen till Brf Vargspåret, en riktig idyll med bullerbykänsla där ni bor med naturen inpå knuten men ändå med närhet till staden, kommunikation. Nyproduktion, lycka kan fås på olika sätt men tänk dig ett boende med en vacker omgivning, cykel/promenadvägar överallt, svampskog runt knuten och trevliga grann. I stadsnära naturliv alldeles intill Mälaren fortsätter utbyggnaden av Uppsa. Äntligen ett attraktivt alternativ för dig som söker ett centralt och bekvämt boende i rymlig gavellägenhet med balkong mot den grönskande innergår.gräslöksgatan uppsala

Utvecklingen av Östra Sala backe ska leda till en attraktiv stadsmiljö med bostäder, service och arbetsplatser. Gräslöksgatan 10 (3,689.45 mi) Uppsala, Sweden 75446.


Sitemap