Last news

DalaDemokraten - 01 dec. Spännande tider för österbottnisk bambu, förberedelserna för att ordna inhemskt odlad mat, bambu, åt de jättepandor som möjligen kommer till Etseri djurpark är i full gång. Projektet är treårigt..
Read more
Barn under 12 åker gratis med medföljande vuxen. Vill man övernatta finns hotell, vandrarhem och stugor. Ni har 11 stycken att välja bland. Under turen kan ni passa på att njuta av Göteborg..
Read more

Billiga hotell nära stockholm


billiga hotell nära stockholm

och Stockholm. Just nu är det mest populära hotellet nära, stockholms centralstation. Det är dessa hotell du framför allt kan fokusera på om du vill hitta billigare hotell i Stockholm. Normalt erbjuds också frukost, mot erläggande av en mindre summa. Till bokning City Lodge Stockholm, på City Lodge Stockholm kan du bo billigt, samtidigt som du får tillgång till lite fler faciliteter än vad du får hos Hotel Micro. Kungsholmen har du ett stenkast till stadsparkerna och Stadshuset.

Pris och bokning Hotel Söder, mitt på Söder, vid Medborgarplatsen i Stockholm, ligger Hotel Söder. Residence Perseus Apartments, och under den senaste timmen har det bokats 8 gånger. Frukost brukar dock nästan alltid ingå i priset. I Stockholm är det ett obestridligt faktum att ju närmare centrum du kommer, desto dyrare blir både mat och boende.

Hotellet ligger på Söder i en anrik byggnad från senare delen av 1780-talet. Här finns såväl vandrarhemsrum som rum av enklare hotellstandard. Vi har valt att ge dig några tips på billiga hotell i Stockholm som trots sitt låga pris garanterat kommer att ge dig ett par nätter god sömn. Välj om du vill betala nu eller vid utcheckning på de flesta hotellen. Rummen är inredda i klassisk hotellstil i lite mörkare och mer ombonade färger. Rummen är gamla hytter från båten som är nyrenoverade och ytterst fräscha. Väggarna pryds av vackra målningar och porträtt. Några vandrarhem har en tydlig hotellkänsla med något sämre möjligheter till självhushållning medan andra har den mer klassiska vandrarhemskaraktären med stora sovsalar och stora gemensamma ytor. Gör en hotellsökning och filtrera stjärnor (enkel standard, medelklass, boutique, lyx, etc.). Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. Om det göteborgs Stadshus är okej med dig är det bara att fortsätta söka. Konferens möteslokaler i Stockholm Om du ska till Stockholm på möte eller konferens så kan du läsa mer om vårt utbud av möteslokaler i Stockholm här.


Sitemap