Last news

Denna attraktion kallas Skyview och när man ser utsikten så förstår man varför. Ingen dag är sig lik på en campingplats, nya människor kommer och går i ett grannskap som ständigt är..
Read more
Visa bara event nära mig (inom 1km). Dont you want me baby sjöng. Soul Kitchen kommer utöver grym musik också bjuda på en smaskig vegetarisk gryta tillagad av ingen mindre än Seinabo Sey!..
Read more

Billiga hotell nära stockholm


billiga hotell nära stockholm

och Stockholm. Just nu är det mest populära hotellet nära, stockholms centralstation. Det är dessa hotell du framför allt kan fokusera på om du vill hitta billigare hotell i Stockholm. Normalt erbjuds också frukost, mot erläggande av en mindre summa. Till bokning City Lodge Stockholm, på City Lodge Stockholm kan du bo billigt, samtidigt som du får tillgång till lite fler faciliteter än vad du får hos Hotel Micro. Kungsholmen har du ett stenkast till stadsparkerna och Stadshuset.

Pris och bokning Hotel Söder, mitt på Söder, vid Medborgarplatsen i Stockholm, ligger Hotel Söder. Residence Perseus Apartments, och under den senaste timmen har det bokats 8 gånger. Frukost brukar dock nästan alltid ingå i priset. I Stockholm är det ett obestridligt faktum att ju närmare centrum du kommer, desto dyrare blir både mat och boende.

Hotellet ligger på Söder i en anrik byggnad från senare delen av 1780-talet. Här finns såväl vandrarhemsrum som rum av enklare hotellstandard. Vi har valt att ge dig några tips på billiga hotell i Stockholm som trots sitt låga pris garanterat kommer att ge dig ett par nätter god sömn. Välj om du vill betala nu eller vid utcheckning på de flesta hotellen. Rummen är inredda i klassisk hotellstil i lite mörkare och mer ombonade färger. Rummen är gamla hytter från båten som är nyrenoverade och ytterst fräscha. Väggarna pryds av vackra målningar och porträtt. Några vandrarhem har en tydlig hotellkänsla med något sämre möjligheter till självhushållning medan andra har den mer klassiska vandrarhemskaraktären med stora sovsalar och stora gemensamma ytor. Gör en hotellsökning och filtrera stjärnor (enkel standard, medelklass, boutique, lyx, etc.). Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. Om det göteborgs Stadshus är okej med dig är det bara att fortsätta söka. Konferens möteslokaler i Stockholm Om du ska till Stockholm på möte eller konferens så kan du läsa mer om vårt utbud av möteslokaler i Stockholm här.


Sitemap