Last news

Välkommen till Slagthuset - där allt möjligt är möjligt! De flesta hotellen i city (SAS Radisson, Savoy, Kramer, Residens, Mäster Johan.) ligger inom bekvämt promenadavstånd. Slagthuset lör 8 dec, julshow med Världens Snabbaste..
Read more
Efter mer an 60 ar i trada ar det antligen dags for parkeringsplatsen pa Stora Algatan 6 att forvandlas till ett modernt bostadshus med 19 bostadsratter i Lunds aldsta kulturkvarter. Läs mer, inklusive..
Read more

Frälsningsarmen jönköping vårsolycka


frälsningsarmen jönköping vårsolycka

skickas samma dag med A-post. Vi hjälper de som fått en prislapp på sitt liv, familjer som förlorat sin ekonomi och barn som aldrig upplevt ett lyckligt sommarlov. Varje söndag kl 11 har vi gudstjänst på Frälsningsarmén i lokalen. Läs mer och hjälp oss sätta punkt för utsattheten Inför Gud är vi ju alla lika.

Vi hjälper den som har det svårt. Varje söndag kl 11 har vi gudstjänst på Frälsningsarmén i lokalen. Vi söker en föreståndare för vårt sociala arbete i Södra Vätterbygden Frälsningsarmén i Sverige tar varje dag emot människor som på olika sätt halkat utanför samhällets skyddsnät. Välkommen till Musikfest på Frälsningsarmén på söndag 14 maj.00 när Östgöta Brass hälsar.

Köp av gåvokort samt att ge en gåva ger rätt till Skattereduktion för 2015 vid köp för minst 200 kronor. Och övriga villkor måste också vara uppfyllda. Om något blivit fel eller om du vill ändra något kontaktar du oss via e-post eller telefon. För att leverans skall ske före jul måste beställning ske före.59 den 20 december. Dvs totalt minst 2000 kronor till godkända organisationer stockholm skönhet årsdagen under 2015. Frälsningsarmén förbehåller sig rätten att när som helst ändra Insamlingspolicyn utan förvarning. Priser, priserna framgår i vår webshop och är alltid aktuella. 5, villkor för företag, jag förbinder mig att inte sprida Frälsningsarméns bilder, material och varumärke på hemsidor eller via andra kanaler som förknippas med företag, organisationer eller branscher/verksamhet som Frälsningsarmén inte har för avsikt att inleda samarbeten med enligt vid var tid gällande Insamlingspolicy. Därefter skickas automatiskt en orderbekräftelse till dig via e-post (förutsatt att du lämnat rätt e-postadress). Köp av porträtt, böcker och CD ger inte rätt till Skattereduktion. Frälsningsarmén inleder inte samarbeten med företag som har sin huvudverksamhet inom: Vapen för krigföring, pornografi. Se länk för att ta del av denna.

Region jönköping län växel,


Sitemap