Last news

Ingen främmande eller inhemsk makt lyckades forcera Stockholms försvarsmurar. Stockholms centrala politiska ledning finns sedan 1863 i Stockholms stadsfullmäktige eller kommunfullmäktige. Vid 1600-talets mitt efterträddes renässansens stilriktning av franskt och italienskt smak...
Read more
Knivskuren hittades i trappuppgång Vid 20-tiden larmades räddningstjänst och polis till en fastighet i Stoeryd. Misshandel på Storgatan Vid 02-tiden i lördags har en man i 20-årsåldern blivit utsatt för misshandel av en..
Read more

Kristdemokraterna uppsala


kristdemokraterna uppsala

politik A-Ö" hittar du kortfattade svar om vår politik. Vi följer den nya helande stenar-stockholm lagstiftningen för behandling av personuppgifter gdpr. Vi jobbar för tryggare familjer, en värdigare äldreomsorg och ett bättre företagsklimat. Vi kommer att rösta för Fredrik Ahlstedt (M) som ny kommunstyrelseordförande den 15 oktober, inte Erik Pelling (S). Vi kristdemokrater sätter stor heder vid att hålla vad vi lovar. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen.

kristdemokraterna uppsala

Drygt var sjätte person vid 65 år eller äldre utsätts för något brott under ett. Vill du veta vilka frågor Kristdemokraterna driver i din kommun? Tema: Brott mot äldre. Bli medlem i Kristdemokraterna Uppsala. Vårt mål är ett samhälle där frihet förenas med omsorg om de svaga. 13-15 i Missionskyrkan Uppsala. Vi vill ge mer makt till föräldrarna, så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi jobbar för tryggare familjer, en värdigare äldreomsorg och ett levande företagsklimat! Håller du med om att Uppsala ska vara en trygg plats att bo och verka i? Vem som sitter i kommunfullmäktige? Vi ser att en majoritet av väljarna i kommunen vill att vi ska lämna det rödgröna.äsket, inte stanna kvar i det. Valfrihet inom välfärden, en ekonomi i balans och ett stärkt näringsliv är några av de frågor vi särskilt kommer fokusera.

Välkommen till vår sida! Här samlar vi information om vad som händer i Region. Kristdemokraterna arbetar för ett samhälle där alla tar ansvar och bryr sig om varandra.


Sitemap