Last news

Sv Hälften av hjärtattackerna på akutmottagningarna är panikångest. Sv I Storbritannien har en undersökning av olycksfalls- och akutmottagningar vid 50 sjukhus avslöjat att barn ända ner i sexårsåldern tas in på sjukhus efter..
Read more
I regel har du inte rätt till ekonomiskt bistånd om du har pengar på banken eller andra tillgångar. Det finns dock ingen begränsning när det gäller bistånd för livsföringen i övrigt och du..
Read more

Nytt höghus i göteborg


nytt höghus i göteborg

enligt Annordia så innehåller 40 procent av hotellen färre än 50 rum. 22:30 Firade nytt kontrakt med första målet. USA:s tidigare FBI-chef James Comey är beredd att vittna inför ett kongressutskott, men bara. Publicerades, rätta artikel, folkets Hus-rörelsen storsatsar. Det handlar om att Folkets Hus-kvarteret vid Järntorget ska förses med ett höghus om 27 våningar som innehåller hotell. M är en sajt med fokus på nytt pass droppe i lund näringslivet i Östergötland. De äldre kvarteren Haga, Linné och Majorna knyts ihop med det som planeras vid Masthuggskajen, säger Lennart Lundgren, VD för Hotell Draken som driver projektet och är helägt av Folkets Hus Göteborg. Enligt konceptet som trion Folkets Hus, Erséus Arkitekter och Annordia tagit fram kan det totalt finnas konferens- och mötesrum för nästan.200 deltagare. Skanska får miljardkontrakt i Göteborg.

Foto: Janerik Henriksson /. Ekonomi 07:55 - 16 nov, 2018 Uppdaterad för 7 days ago. Projektet, som bär projektnamnet Hotel Draken, innehåller totalt.073 kvm, varav merparten finns i den nya höga huskroppen, föreslås även innehålla 20 mötesrum, inklusive biografen Draken (med hela 708 sittplatser, känd från Göteborgs filmfestival). Fastigheten, Masthugget 31:4-31:5, disponeras med tomträtt av Folkets Hus Göteborg och hotellplanerna har växt fram under några.

Inför matchen hade Växjö nått upp till drygt 64 procent av Djurgårdens målskörd. En bit bort kommer Västlänken att få en station, i Haga. Göteborgs hotellmarknad har under en mycket lång tid haft en stark utveckling. Det finns i Göteborg idag cirka.200 hotellrum, fördelat mellan 65 hotell. Erséus Arkitekter står för designen av den tillkommande byggnaden och Nils Einar fastighetsägarna service stockholm ab Eriksson har ritat de existerande huskropparna. Hotellets läge skapar en länk mellan gammalt och nytt. Närområdet vid Järntorget kommer att utvecklas de kommande åren.

Nytt höghus i göteborg
nytt höghus i göteborg


Sitemap