Last news

För oss är du inte bara en i mängden. Vår målinriktade utbildning är effektiv! För oss spelar det ingen roll om du vill göra hela utbildningen hos oss eller merparten därhemma. Vi..
Read more
Bostadsfrågan är misslyckad men inte så misslyckad att den hamnar bland topp tre. Bolaget fick bland annat stor uppmärksamhet i höstas, när man beslutade att omvandla ett bostadsrättsprojekt i Solberga till hyresrätter på..
Read more

Newsec fastigheter till salu i göteborg


newsec fastigheter till salu i göteborg

vd för. Publicerad den, transaktioner Det var ingen tillfällighet att det spelades Abba-covers på Newsecs cocktailmingel på Mipim i går kväll bolaget har fått uppdraget att sälja Abbamuseet på Djurgården i Stockholm. Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa. Bild: Newsec, newsec får i uppdrag att sälja Abbamuseet på Djurgården. Abbamuseet invigdes i maj förra året. Logga in, registrera dig. Vi har tyvärr ingen hyresuppgift för detta objekt. Storgatan 11a, Centrum, Arvidsjaur, bostad, butik, arvidsjaur Svensk Fastighetsförmedling Piteå. Stiftelsen bakom museet har skrivit ett tioårigt hyreskontrakt och Melody Hotel ett 15-årigt. Byggnaderna är i gott ski.

Newsec - The Full Service Property House - Newsecnewsec fastigheter till salu i göteborg

Fastighetsbolag med 121 lägenheter, fem lokaler, ett flertal parkeringsplatser, tio kontor och åtta uthyrningsrum. SBB kommer att äga hela fastigheten inklusive hotell och hyra ut den till ett driftbolag som kommunen ska bilda inom sin bolagskoncern Skellefteå Stadshus. Skicka denna artikel till e-post, skriv ut/PDF, dela artikeln, mer från Fastighetssverige, bostäder Efter att SSM meddelat att man lyckats sälja slut två projekt har Fastighetssverige kikat närmare på hur det gått för branschens mest pressade utvecklare under årets andra kvartal. Tack vare stora volymer, lokal närvaro samt bredd och djup inom olika verksamheter besitter. Tio av lägenheterna finns i Skellefteå, resten av beståndet finns i Arvidsjaur. Hotellet står för cirka 60 procent av hyresintäkterna. Du måste vara inloggad, för att kunna spara som favorit eller dölja annonser så måste du vara inloggad som sökande. Sedan 2001 har, newsec två gånger per. Läs mer om, newsec på Branschguiden. Bild: Eddie Ekberg, livebandet spelade Abbacovers på Newsecs cocktail på Mipim i går kväll.


Sitemap