Last news

Find your dream home in Washington Grove using the tools above. Home, maryland, wesley Grove, storeWindows10 12:00 AM, sunny 35 Feels like. 23 33 / mph, saturday. Eating disorders, psychoanalysis, attention Deficit and..
Read more
Denna avstämning kommer att återkopplas till elever på PH-samtal eller utvecklingssamtal. Tanken med uppföljningen är att om en elev inte är i fas med sin målsättning så ska lämpliga åtgärder föreslås och..
Read more

MVG umeå coop


mVG umeå coop

En trappa upp ligger bl a Gina Tricot, Tonka bistro café, Hemtex och Kappahl. Högst upp i huset huserar Clas Ohlson. På entréplan finns bl a Carlings, McDonalds, Mstore, Kicks, Apoteket och Coop.

I gallerian hittar man bland andra. Kungsgatan och den andra på motsatta sidan mot. I september 2012 öppnades MVG upp mot Renmarkstorget med 5 butiker, ett café och en helt ny entré. Ombyggnationen för att skapa den nya gallerian påbörjades i september 2005 och pågick i drygt två.

mVG umeå coop

Tekniska kontoret umeå
Rosegarden umeå uppsala
Tåg umeå norrköping

Fastighetsägare: mofab, tel:, centrumledare: Madelene Thiger, tel. MVG se, målrelaterade betyg, mVG-gallerian, tidigare Victoriagallerian, är en galleria i centrala, umeå. I delen som sträcker sig ut mot Renmarkstorget finns t ex Smarteyes, Nollnitti och Waynes Coffee. Byggnaden är utformad som två kvadrater som inte sitter ihop med varandra kant i kant utan är förskjutna i förhållande till varandra. Vi har en genomtänkt blandning av butiker i 4 plan och vi finns mitt i Umeå centrum på Kungsgatan mellan Renmarkstorget och Rådhustorget. Vid varje entré och vid rulltrapporna finns digitala infoskyltar som berättar om var man hittar de olika butikerna. En vara du brukar köpa, en ny vara vi vill visa för dig. Kort historik: Fastighetsbolaget Norrporten förvärvade Victoriagallerian 2003.

lucka 20 - Presenteras av: Coop.
Kliar du dig i huvudet över julmaten?
Är du stressad över att tiden inte räcker till?


Sitemap