Last news

Vi har många goda rätter att välja på varje dag. From the guests' point of view, prices are adequate. Ni kan även köpa er lunch hos oss, välj om ni vill ta take..
Read more
Jag har inte fått en skråma, och jag har pratat med några svenskar, men jag har inte sett någon svensk allvarligt skadad vad jag vet. Vi vill slå ett slag för Fotografiska och..
Read more

Mässa stockholm 11 oktober


mässa stockholm 11 oktober

Snart är våren på väg och även vår enormt populära Megaloppis, har ni bokat in er? Och bokningar pågår för fullt, snart är C - hallen fullbokad och efter det kliver vi vidare in och fyller även B - hallen och som de flesta säkert redan vet så blir det Skivmässa samtidigt i A - hallen dock bara 1 dag. Öppettider Lördag.00 -.00 Söndag.00 -.00 Hjärtligt Välkomna! Också ni kommer att kontaktas via tel. Anonym skrev den Megaloppis! Med vänlig hälsning Masens Megamässor / Tommy Kent skrev den När blir det efter 4 mars Tommy skrev den bokningar till NÄSTA megaloppis den 4 - 5 mars! Vi hoppas givetvis att ni besöker oss 4 Feb 5 Feb Missa inte detta!

HR mässa i Stockholm, Göteborg och Malmö Tuff Skydd Nordens största säkerhetsmässa Alla Mässor - Din mässguide på nätet Konferens Stockholm Konferensanläggning Lidingö

Vigsel stockholms stadshus
Restauranger i stockholm med utsikt
Acne archive stockholm öppettider
Mataffär nattöppet stockholm

Tommy skrev den I dag är det dags för Stockholms Populäraste inomhus Loppis nämligen Megaloppis i Solnahallen missa nu inte detta 2 st sprängfyllda hallar med över 60 helt nya Säljare som ej tidigare deltagit kom i tid, Tips till er med Bil parkera gärna. Mvh Tommy Lelle skrev den Hej, finns ff platser kvar på loppisen? Masens Megamässor skrev den Stockholms i särklass populäraste loppis Megaloppis i Solnahallen för bokning info ring. Gick både lördag och söndag, det var inte värt det futtiga inträdet. Naturligtviss vill man sälja dyrare sina varor,då är ingen riktigt lppis Pekka/Helsingfors skrev den Fantastisk! Så man vet när det börjar bli fullt Anonym skrev den Onsdag den 6 Februari nu är det nära endast 3 dagar kvar till Megaloppisen i Solnahallen adress: Ankdammsgatan 46 i Solna ni som undrar om platser till denna? Lättast gör ni detta genom att skicka ett sms till följande. Samt Sön 1 Dec. Anonym skrev den Bokningar! Tommy skrev den Succe det var vad vi hade på Vårt 10 Års Jubileum!


Sitemap