Last news

Fantasin är det enda som sätter gränser för hur lokalerna kan användas. Partiet tycker att kommunen ska bygga och driva arenorna helt i egen regi, något som de övriga partierna inte ville..
Read more
SAS trafikkontor finns på Kastrup, och hade sitt huvudkontor på Arlanda mellan 20Man är nu tillbaka på kontoret i Frösundavik. Den invigdes Arlanda Inrikes (senare Inrikes 1 som idag är Terminal 4, av..
Read more

Validering vård och omsorg malmö


validering vård och omsorg malmö

980 SEK Stockholm Cancer i malmö bostadsanpassning centrum Kompetensteamet Vi inbjuder dig till två kunskapsfyllda dagar som erbjuder det senaste inom cancervård! Demenssjukdomar är mycket kostsamma, ofta långvariga och de drabbade är i behov.validering vård och omsorg malmö

Official website of City of Malmö. Vill du vara med och påverka Malmös framtid? Har du någon idé som du skulle vilja se genomförd?

Validering vård och omsorg malmö
validering vård och omsorg malmö

Vaccination mibilia malmö
Stockholm plats latitud och longitud google maps api

Psykiatri för icke-psykiatriker, kunskapsgruppen, det här är kursen för dig som i arbetet kommer i kontakt med personer som lider av psykisk ohälsa. Företagsanpassad utbildning 0,5 dagar-2 dagar Stockholm Stroke Kompetensteamet Nu erbjuder vi återigen dig och ditt stroketeam möjlighet att utvecklas för att nå er fulla potential. Onlineutbildning, malmö röda korset flexibelt 796 SEK, distans, palliativ vård. Rekommenderad, kognitiv- och beteendeträning i vardagen, sSK Säkerhetsakademien. Den aktuella kursen har. För dig med lång erfarenhet inom vård- och omsorg kan det finnas möjlighet att validera dina kunskaper.


Sitemap