Last news

Tips och varningar, välj. Om du vill öka pappersmarginalen som överlappar mellan det vågräta utskrivna området på en sida av en banderoll, affisch eller stor publikation ändrar du inställningarna för Vågrät överlappning under..
Read more
Mvh Masens Megamässor / Tommy Masens Megamässor skrev den Hej! Samt Söndag den 15 Okt. Tommy skrev den Vad det gäller bokningar: Har det bokats för fullt sedan 2 månader bakåt i tiden!..
Read more

Lediga jobb folktandvården gävleborg


lediga jobb folktandvården gävleborg

451 mkr. Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang är något vi värderar högt. Efter tandhygienistexamen 2008 var det självklart för mig att jag skulle hem till Hudiksvall, Gävleborg och Folktandvården. Vi vet också att vi har stark forskning, ja, till och med världsledande på vissa områden. Välkommen till vår karriärsida, folktandvården Gävleborg, på Folktandvården Gävleborg hittar du driv, engagemang och prestigelöshet. Stipendier Nya stipendier att söka varje. Vilken klinik eller på vilken ort är du intresserad att jobb? Här jobbar ca 450 medarbetare på 15 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Kanske börjar du jobba hos oss efter examen?

Lediga jobb folktandvården gävleborg
lediga jobb folktandvården gävleborg

Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Kom då och besök oss. Redan efter några år kände jag att ledarskap och verksamhetsutveckling var det som låg mig varmast om hjärtat och så känner jag än idag, flera år senare i min roll som teamchef. Om cookies, dölj X, e-post * friskis och svettis helsingborg utegympa mobil. Om du kommer till oss kommer du att hitta driv, engagemang och prestigelöshet. Använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse.

Sommarjobb i helsingborg
Hemtjänst helsingborg lediga jobb
Blomsterlandet jönköping lediga jobb


Sitemap