Last news

Om du vill komma i direkt kontakt med Grand Hotell Hörnan ringer. Uppsala studentkår för en bättre miljö! Hotellets restaurang har plats för 80 gäster. Vill du bo i sekelskiftsmiljö så kan du..
Read more
Add to my favorite designers. Acne Studios Regular Size T-Shirts for Men. The label recently refreshed its denim line, 'Blå Konst' - blue art in Swedish - focusing on rich washes, updated branding..
Read more

Stockholm gamla stan italiensk restaurang


stockholm gamla stan italiensk restaurang

det på att jag handlat dryck för 2000 kr och maten gick på 249 kr med Letsdeal! Vi sökte en annan restaurang och betalade i princip samma som ordinarie priset på Tre Valv, men var ändå nöjda i och med att vi valde det själva och inte lurades på grund av vilseledande marknadsföring. But i was surprised when i new that the coffee was not free. Mat prisvärd med 299:- för trerätters, dock hutlöst dyr tryck, 69:- för liten alkoholfri Carlsberg, 67 för liten cappucino. Fint upplagd och vällagad mat. Opretentiöst men vällagat, lyder mottot på det gemytliga haket Restaurang Tre Valv.

v, christian från strossle malmö Stockholm, Sverige Helt ok v Reza från Stockholm, Sverige Besviken! Bra service v, göran från Sthlm. v Mats från Falun Expensive wain Visa fler recensioner Nästan klar! Den har en stor synvilla inbyggd i sig och det finns några skulpturer som som står längs en av fasaderna som kanske inte är så lämpliga - de kallar vi för sexskulpturerna. Utforska och upptäcka Gamla Stan, det finns massor att utforska och upptäcka i Gamla Stan bara men vet vad man skall titta efter. Det Kungliga slottet består av 5 museer och arbetsplatser för nästan 200 personer, det är officiellt residens för Sveriges statschef och det är på slottet kungen tar emot nya ambassadörer till Sverige.

Italiensk restaurang i gamla stan, stockholm Paganini, italiensk, restaurang i, stockholm StockholmGamlaStan - Allt Gamla, stan i, stockholm Gamla stan i, stockholm


Sitemap