Last news

MÅN 19 NOV.00 arkivvÅrdskurs, kurs i arkivvård för föreningar. Vi hade planerat att ta det nya pågatåget från Trelleborg till Helsingborg och därefter ta en taxi hem till Jörgen på Hälsovägen men Lena..
Read more
Skogsmätning med telefonen och mobila vätgasstationer. Detta innebär också att vi vidarebefordrar identifierare och annan information från din enhet till Google. Ordet orak fångar på ett typiskt norrländskt vis just det. Du..
Read more

Spela padel helsingborg


spela padel helsingborg

Eskilscupen erbjuds alla deltagare att prova spela Padel hos Padel Crew (på Rännarbanan 32, 252 30 Helsingborg). Det är viktigt för oss på matchi att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Liknelser till en kombination av squash och tennis kan göras, där planmåttet i Padel är 10 x 20m. Vi har en mindre caféhörna där det finns kalla drycker samt gott kaffe att tillgå. Padel som sport har ett stort fäste bland de sydamerikanska/Sydeuropeiska länderna, där Argentina har över 4 miljoner utövare.spela padel helsingborg

Vi jobbar varje dag för att våra besökare Nordens bästa Padelupplevelse på alla våra arenor. Padel Crew Helsingborg, Helsingborg. 2,675 likes 504 talking about this 3,589 were here. "Since you cant beat us, Join us".

Padel Crew Helsingborg - Helsingborg, Sweden Facebookspela padel helsingborg

Här presenteras de planerade tävlingarna för 2018. Spelas med fördel i par! Du kan se vilka personuppgifter vi behandlar om dig samt vad dina personuppgifter används till. Alla banor är dimensionerade enligt de internationella måttbestämmelser som finns runtomkring banorna. Vi behöver därför vissa uppgifter om dig för att du bland annat ska kunna använda tjänsten för att boka en bana eller nyttja andra tjänster matchi erbjuder. Gdpr ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). Vår arena i Helsingborg har totalt tio banor, sju stycken standard- och tre panoramabanor. Bästa användare, Har du hört talas malmö stad vård och omsorg väster om gdpr? Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss.


Sitemap