Last news

Det nya bolaget kommer att ägas till 50,0 procent av G K Blanks Fastigheter AB, 30,1 procent av Erik Hemberg Fastighets AB och 19,9 procent av Götenehus Group. Onsdag rrendeavtalet för Falkängen i..
Read more
Sök, reservera och låna om, på HelGes webbplats kan du få tips och inspiration. Today there are few shipping companies or shipyards left, but an important port remains. 5 At the same time..
Read more

Rysk bokaffär stockholm


rysk bokaffär stockholm

på Götgatan. Ingen verkar veta ett. Yttre polisbefäl på Södermalm har undersökt saken men inte heller de har någon information om de ryska sjukvårdarna. Så jag tog en bild och och postade på Twitter för att se om någon visste någonting, berättar Måns. Tyvärr säger Victor Adolphson, yttre befäl hos Södermalmspolisen. «Ingen verkar veta ett.

(r)evolve at Femtech Festival, Uppsala Paularysk bokaffär stockholm

Stockholms levande väder cam hong kong, Porsche stockholm östermalm, Terrordådet i stockholm offren,

Eftersom så många redan kommit för att hjälpa personen bestämde sig Måns för att gå vidare men upptäckte vid en närmare titt att det inte var en vanlig ambulans. Trots efterforskningar är det ännu oklart varför den utländska ambulansen kom till platsen. Flera människor hade samlats för att hjälpa mannen och en ambulans hade kommit till platsen. Tyvärr, säger Victor Adolphson, yttre befäl på Södermalmspolisen. Det var något jag funderade på men jag såg inga kameror eller något sånt, berättar han. Och varför råkar den vara på söder precis när det händer någonting? Några tror att det kan röra sig om en filminspelning. Andra spekulerar i att ryska ambassaden i Stockholm har en egen ambulans som rycker ut om deras personal blir sjuk.


Sitemap