Last news

Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar., historiska museet slår upp portarna igen. Vill du veta hur du beställer katalog, blir medlem, skapar ett användarkonto..
Read more
3.6.2009 Trädgårdsskötsel Vi byggde Villa Reginas gård i Hangö 2006 Nu utför vi skötsel arbetet av gårdens gräs och rabattytor. Skötselarbeten på Villa Regina i Hangö Den här gården byggde vi senaste sommar..
Read more

Jägersro malmö tivoli


jägersro malmö tivoli

cheapest option. 'Should I book online before I travel? Vill du fokusera på träning finns personlig träning med vår duktiga lic. OBS, ombyggnation pågår på området, vi ber om ursäkt för röran. Yes, there is a direct bus departing from Malmö and arriving at Copenhagen.

Jägersro malmö tivoli
jägersro malmö tivoli

Malmö flying tiger
Strossle malmö
Lediga lägenheter malmö uthyres

Hos oss på Itrim Jägersro kan du parkera gratis precis utanför dörren och för dig som tar bussen så stannar linje 1, 31, 141 och 144 bara ett stenkast bort. Eller vill du komma igång och träna för ett specifikt lopp du vill springa, ett berg du vill bestiga eller en hemlig utmaning du vill ge dig själv? Fysisk aktivitet på recept. Vi erbjuder en stor och generös lunchrestaurang med en uppskattad meny, rum för konferenser och andra typer av event och inte minst en stor och gratis parkering. Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Jägersro. Dessutom har du tillgång till vår nya träningsyta. Kanske för att bli av med några envisa extrakilona som biter sig fast? This website uses cookies.


Sitemap