Last news

Vi är restaurangen man besöker i första hand om man vill ha god sushi i Skåne. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies..
Read more
Om den lämnas obehandlad kan alger leda till bruna fläckar i din gräsmatta som gräset torkar. Naturliga sätt att döda mögel, november 15, Comments, by: Admin. Dessutom, om den mat du äter är..
Read more

Strömavbrott lund idag


strömavbrott lund idag

tillsvidare. Totalt har Kraftringen runt 260 000 elkunder i Sverige. Energibolaget ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har i nuläget ingen bild av vad som har orsakat felet. Över 12 000 elkunder i Lundaområdet drabbades av ett strömavbrott. Det gäller i synnerhet kunder i Lundaområdet, Bjärred och Staffanstorp. Avbrottet orsakades av en avgrävd kabel. Dessa kunder finns i närheten av Norra Fäladen. I ett mejl till Kvällsposten kom Brage.55 med en uppdatering. Antalet drabbade kunder ska vara nere i 800.

Ring och felanmäl ditt strömavbrott på så att vi kan hjälpa dig så snart som möjligt. Du kan göra felanmälan dygnet runt alla dagar i veckan. Om du använder webbläsaren Edge kan det vara problem med laddningen av kartan. Strömmen till stora delar av centrala.

Avklarat:.12, samtliga kunder i Lund har nu strömmen åter. "Efter omkopplingar har vi fått ner antalet strömlösa kunder till 830 kunder. Vad felet berodde på är ännu oklart. Säg upp enkelt online. De är ute och felsöker nu och försöker åtgärda problemen så snabbt som möjligt, mer information har jag inte för tillfället, sa Kraftringens presstalesman Mattias Brage till Kvällsposten strax innan klockan tre. Ditt erbjudande: DN Digital Bas, gratis året. Jag har full förståelse för att man som kund inte tycker det är så roligt.

Strax efter.30 slog strömavbrottet mot Lund. Arbetet för att åtgärda orsaken till avbrottet fortgår. Vår förhoppning är att alla ska få tillbaka den så snart som möjligt, säger Mattias Brage, pressansvarig på energibolaget Kraftringen. För tillfället är montörer ute och arbetar aktivt för att lösa problemet, enligt energibolagets vanliga rutiner. Allt detta ingår: checkmark; Obegränsad tillgång till alla artiklar checkmark; Mitt DN, följ skribenter och ämnen checkmark; bjudanden, unika erbjudanden för prenumeranter, i erbjudandet ingår även e-DN (tidningen i digitalt format) de första 30 dagarna. Vid 12-tiden på fredagen fick energibolaget Kraftringen larm om ett strömavbrott som drabbat över 12 000 kunder. Prognosen är att strömmen ska vara tillbaka för samtliga drabbade kunder senast vid.20-tiden. Uppdatering:.14, efter omkopplingar har merparten av de kunder i Lund som drabbats av strömavbrott nu strömmen åter.

Vädret idag stockholms skärgård, Martin lund bordtennis, Ansökning lunds universitet, Hsb skåne lund hyresrätter,


Sitemap