Last news

Terminal 5, som var den första terminalen som byggdes, kallades Arlanda Utrikes, medan allt inrikesflyg gick från Bromma. S17 K-TV 280.250 TV Bildk. Istället för att ändra placeringen återkom Arlanda med ett förslag..
Read more
Umeå blev Norrlands knutpunkt år 1622, året då staden grundades. Dessutom r flera av vra bilar utrustade med en barnstol fr att du ska kunna resa s tryggt och skert som mjligt...
Read more

Har henrik lundqvist vunnit stanley cup


har henrik lundqvist vunnit stanley cup

Henrik NY Rangers slog ut Washington. En förlustrad ändrar inget, henrik Lundqvist fick då möjligheten att välja, stanna i Rangers eller flytta till en annan klubb. Efter en framgångsrik juniortid, då Lundqvist kom att bli den målvakt som spelat flest matcher med småkronorna, debuterade han den 10 november 2002 i Tre Kronor i Karjala Cup i Helsingfors.

När det sedan började gå lite trögt, det började komma skador och klubben tog beslutet att satsa yngre spelare, var det blandade reaktioner. Det känns som vi måste ha ett riktigt bra år och att många av killarna spelar på topp. Samtidigt är det många sidor hos mig som är desamma även om jag har familj och barn. Det enda som irriterar mig är att de kvitterade så sent. Karlsson PÅ FJÄRDE plats, tvåa på listan är, joe Thornton, han följs. I natt slog dock Lundqvist ett rekord som ingen annan i NHL:s historia kan matcha. Subban och, claude Giroux. Det är det närmaste han kommit en Stanley Cup-titel. Bygga erfarenhet åt dom. Det är uppenbart att karln inte har någon stil. Sedan är det givetvis kul att ha svenskar i laget och jag hoppas självklart att dom ska ha en riktigt bra säsong här.


Sitemap