Last news

Och resan fortsätter hela vägen hem till dig som konsument. Indiska är en gränsöverskridande kärlekshistoria som har varat i över hundra. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Gå med i Bra Restauranger..
Read more
Att lycka är en tidning om hur andra människor bor. SwedishSkulle kommissionären kunna berätta för parlamentet hur många människor som är engagerade i detta arbete? Läs gärna också texten om islams historia Ta..
Read more

Ribersborg i malmö


ribersborg i malmö

09:00 - 21:00. För en häftigare upplevelse rekommenderar vi ett besök på något av våra bastuevenemang som ligger utanför ordinarie öppetid, då våra badvärdar står för olika typer av "aufgüss". Vi hoppas att ni kan skriva en kommentar. Värmen och doften kan sedan "viftas" ned på dig som bastar, med hjälp av en handduk. 2001 den 3 februari förstördes hela herrsidans bad- och bastuavdelning i en brand 2002 den 9 juni öppnades dam- och herrsidans bastuavdelningar efter renovering och återuppbyggnad. Därför ingår det i badavgiften under våra ordinarie öppettider. 1973 försågs badet med vattenklosetter och duschar.

Vår ambition är att Kallis alltid ska vara en inkluderande och välkomnande oas i Malmö, Queer Kallis är ett steg i den riktningen. Vill ni gå till restaurangen och behöver veta varit Malmö den finns så hittar ni här en karta till restaurangen. Hur snabb måste jag vara för att delta?

Thailands ambassadör malmö
Söderkullagatan 22 malmö

1993 överlät Malmö kommun driften av anläggningen på AB Ribersborgs Saltsjöbad. Vi hjälper er att anordna en fin fest med god mat och dryck. Sagolika effekter skapas, allt från lugnande till uppiggande. Kortet är inte personligt men en värdehandling och ersätts ej vid förlust * Halvårs- årskort är personliga och kan ej överlåtas. Vid sen avbokning skall full betalning erläggas. Klicka på banan för mer information. En bastuvärd häller på underbart väldoftande eteriska oljor och vatten över heta stenar.


Sitemap