Last news

Adress: Limhamnsgårdens Allé 8, Limhamn Telefon: E-post: Hemsida: Malmö Studenthus Malmö Studenthus förvaltar en stor fastighet med 665 studentbostäder. Idag söker Ikano Bostad nya hyresgäster till 8 lediga lägenheter. Fastighetsägaren ser gärna sökande..
Read more
1998 blev lasaretten i Borås och Skene Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS). 1854 byggdes lasarettet till med en våning. Byggnaden är idag Borås kommunfullmäktigehus. En del av vården bedrivs vid SÄS Skene. Borås..
Read more

Danskurser i uppsala


danskurser i uppsala

på jobbet med andra ord:-). Läs hela lundhags nordiska skridskor artikeln » Länk till denna nyhet: /dansnyheter/nyhet/6746 Thomas Wennerströn Foto: Foxie Under Ida Sundelius föräldraledighet kommer Thomas Wennerström att spela med bandet. Tyvärr har vi inte fått till en riktigt ljuddag än med hela gänget. Han har tidigare spelat med bland annat Grönwalls, Wizex och Bhonus.

Studio-K erbjuder några av Uppsala populäraste danskurser. Pedagogiska och inspirerande lärare, centrala lokaler och bra priser gör det lätt och. Välkommen till Liljekonvaljeholmen Välkommen till "Sveriges vackraste danspark!" Flera dagar i veckan bjuder vi på dans i Uppsala, för alla åldrar.

Fre.00-21.20 10 ggr. Tack till parkchef Niklas Ferhm som lyssnade och satsade för att ge dansarna en ännu bättre upplevelse. Veckan avrundades med tre dagar sportsändningar åt CMore. Ons.00-21.30 10 ggr. Gott om plats att dansa och god variation av orkestrar. Enl någon var det mer sändande stationer än Eurovision song contest. Helt klart ett bekväma skor linköping "comming band" i modernsvängen! Till dom som ännu inte hört dom säger jag bara GÖRT. Sen gick bilen till Knutstorp för stcc premiären för året som sändes i C-more Sportkanalen. V9 OnQ och Rello drar denna vecka till Kumla. Efter sista tonen bandats så kastade jag mig i bilen för att åka till Nöjeskällans orkesterforum för att support "mina" band. Inte en helt vanlig dag på jobbet.


Sitemap