Last news

Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ett litet 12 nov Visa fler lediga jobb inom Fastighetsförvaltare Karriärhjälpen Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. För många börjar dagen..
Read more
Tiden rinner ifrån alla oss svenskvänliga, är det försent att rädda vårt land från att bli en islamsk stat? I Sammanfattning av förslaget beskrivs tanken lite närmare: I anslutning till den öst-västliga trädridån..
Read more

Danskurser i uppsala


danskurser i uppsala

på jobbet med andra ord:-). Läs hela lundhags nordiska skridskor artikeln » Länk till denna nyhet: /dansnyheter/nyhet/6746 Thomas Wennerströn Foto: Foxie Under Ida Sundelius föräldraledighet kommer Thomas Wennerström att spela med bandet. Tyvärr har vi inte fått till en riktigt ljuddag än med hela gänget. Han har tidigare spelat med bland annat Grönwalls, Wizex och Bhonus.

Studio-K erbjuder några av Uppsala populäraste danskurser. Pedagogiska och inspirerande lärare, centrala lokaler och bra priser gör det lätt och. Välkommen till Liljekonvaljeholmen Välkommen till "Sveriges vackraste danspark!" Flera dagar i veckan bjuder vi på dans i Uppsala, för alla åldrar.

Fre.00-21.20 10 ggr. Tack till parkchef Niklas Ferhm som lyssnade och satsade för att ge dansarna en ännu bättre upplevelse. Veckan avrundades med tre dagar sportsändningar åt CMore. Ons.00-21.30 10 ggr. Gott om plats att dansa och god variation av orkestrar. Enl någon var det mer sändande stationer än Eurovision song contest. Helt klart ett bekväma skor linköping "comming band" i modernsvängen! Till dom som ännu inte hört dom säger jag bara GÖRT. Sen gick bilen till Knutstorp för stcc premiären för året som sändes i C-more Sportkanalen. V9 OnQ och Rello drar denna vecka till Kumla. Efter sista tonen bandats så kastade jag mig i bilen för att åka till Nöjeskällans orkesterforum för att support "mina" band. Inte en helt vanlig dag på jobbet.


Sitemap