Last news

Föreningen är en anrik sådan och man har ju varit SM-vinnare i stafett 1965 och här fanns duktiga orienterare såsom Rolf Hedlund, Yngve Wigert och P-O Skogum. Det blir väl kanske något extra..
Read more
Vielleicht weiß ja jemand was. Rodby und Malmö # 15 Bräsig Re: Sehenswertes. Läs mer om Travemünde, Lübeck och alla äventyr för barnfamiljer som besöker Tyskland. Danke Silke, 20:42 Sehenswertes. Schöne Stadt, nur..
Read more

Unilabs stockholm lediga jobb


unilabs stockholm lediga jobb

är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Därför är lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss. Läs mer, mar 15, unilabs. Våra laboratorier finns i Stockholm på Anderstorpsvägen i Solna och på S:t Görans sjukhus, i Sörmland vid sjukhusen i Nyköping, Eskilstuna och Katrineholm, i Västra Götaland vid sjukhusen i Lidköping, Falköping, Skövde och på Carlanderska Sjukhuset i Göteborg samt i Norrbotten på Sunderby sjukhus. Vi ser även att du: Är utbildad legitimerad biomedicinskanalytiker eller motsvarande härskar svenska i tal och skift. Uppdragsgivare är både öppen och sluten vård inom såväl offentlig som privat sektor. Läs gärna mer om oss.

Unilabs stockholm lediga jobb
unilabs stockholm lediga jobb

Unilabs stockholm lediga jobb
unilabs stockholm lediga jobb

Vill du växa med oss? Lediga jobb i Stockholm, hem, unilabs AB, hitta lediga jobb hos Unilabs AB i Stockholm. Vi söker nu två stycken legitimerade biomedicinska analytiker som vill bli viktiga medarbetare i vår verksamhet i Eskilstuna. Lediga jobb hos Unilabs AB i Stockholm (sida 2) - Unilabs AB, vill Du Jobba Inom Klinisk Bakteriologi? Vi söker nu för att bli en del av vår mammografi i Borås/Södra Älvsborg. Vi satsar på individuell kompetensutveckling och vi vill att våra medarbetare har en bred kompetens privatläkarna hälsoval helsingborg och kan klara flera olika arbetsuppgifter för att på så vis skapa starka lag. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande. Undersköterska, vård- o specialavd. Biomedicinjobb, Stockholm - Unilabs Laboratoriemedicin Stockholm, biomedicinsk analytiker, biomedicinjobb, Stockholm.

Unilabs har fått förtroendet att bedriva provtagning och laboratorieverksamhet i anslutning till ett antal av Stockholms närakuter.
Vi söker nu en driftchef som ska vara med och starta upp dessa verksamheter.
Stockholm, Unilabs patologi vid Capio S:t Görans sjukhus Tillträde sker efter överenskommelse Är du intresserad?
För mer information kring tjänsten, kontakta; Mariko Ushioda, gruppchef; För att ansöka om tjänsten via vår hemsida: Fyll i formuläret nedan för att ansöka om tjänsten.
Lediga Unilabs jobb.

Små byggföretag stockholm
Bibliotek stockholm app
Stenhuggeri stockholm norr mälarstrand


Sitemap