Last news

Dont know what is wrong with your bike? Each REI Master Technician attends an intensive, hands-on certification program at the Barnett Bicycle Institute in Colorado Springs,. If you suspect your post has been..
Read more
Det går att beställa en broschyr på, jag har ingen erfarenhet av Helasingborg. The hub for Swedes on reddit and our community here! Har sen fått höra att Hbg skulle ha jättefina rum..
Read more

Unilabs stockholm lediga jobb


unilabs stockholm lediga jobb

är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Därför är lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss. Läs mer, mar 15, unilabs. Våra laboratorier finns i Stockholm på Anderstorpsvägen i Solna och på S:t Görans sjukhus, i Sörmland vid sjukhusen i Nyköping, Eskilstuna och Katrineholm, i Västra Götaland vid sjukhusen i Lidköping, Falköping, Skövde och på Carlanderska Sjukhuset i Göteborg samt i Norrbotten på Sunderby sjukhus. Vi ser även att du: Är utbildad legitimerad biomedicinskanalytiker eller motsvarande härskar svenska i tal och skift. Uppdragsgivare är både öppen och sluten vård inom såväl offentlig som privat sektor. Läs gärna mer om oss.

Unilabs stockholm lediga jobb
unilabs stockholm lediga jobb

Unilabs stockholm lediga jobb
unilabs stockholm lediga jobb

Vill du växa med oss? Lediga jobb i Stockholm, hem, unilabs AB, hitta lediga jobb hos Unilabs AB i Stockholm. Vi söker nu två stycken legitimerade biomedicinska analytiker som vill bli viktiga medarbetare i vår verksamhet i Eskilstuna. Lediga jobb hos Unilabs AB i Stockholm (sida 2) - Unilabs AB, vill Du Jobba Inom Klinisk Bakteriologi? Vi söker nu för att bli en del av vår mammografi i Borås/Södra Älvsborg. Vi satsar på individuell kompetensutveckling och vi vill att våra medarbetare har en bred kompetens privatläkarna hälsoval helsingborg och kan klara flera olika arbetsuppgifter för att på så vis skapa starka lag. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande. Undersköterska, vård- o specialavd. Biomedicinjobb, Stockholm - Unilabs Laboratoriemedicin Stockholm, biomedicinsk analytiker, biomedicinjobb, Stockholm.

Unilabs har fått förtroendet att bedriva provtagning och laboratorieverksamhet i anslutning till ett antal av Stockholms närakuter.
Vi söker nu en driftchef som ska vara med och starta upp dessa verksamheter.
Stockholm, Unilabs patologi vid Capio S:t Görans sjukhus Tillträde sker efter överenskommelse Är du intresserad?
För mer information kring tjänsten, kontakta; Mariko Ushioda, gruppchef; För att ansöka om tjänsten via vår hemsida: Fyll i formuläret nedan för att ansöka om tjänsten.
Lediga Unilabs jobb.

Små byggföretag stockholm
Bibliotek stockholm app
Stenhuggeri stockholm norr mälarstrand


Sitemap