Last news

Vi har racercykel för nötning på landsväg, dirtcykel med tålig ram för hopp och trix och barncyklar med fotbroms. Oavsett om du är ute efter en standardcykel, trekkingcykel eller en cityhybrid, så kommer..
Read more
Barnmissionen har flera kontrollåtgärder. Familjerna förbinder sig dock att inte slakta getterna innan de fått killingar. Hur många getter och andra produkter kan jag beställa? Varje familj får två getter. Mehr erfahren, hmm..
Read more

Basketlag i göteborg tjejer


basketlag i göteborg tjejer

över jul och nyår. Du kan även skicka ett mail till så hjälper vi dig att hitta en förening i närheten av dig. Läs mer, fler nyheter. Undrar du över något, är intresserad av att börja spela eller har andra frågor, tveka inte att skicka in en intresseanmälan så får ni mer information! I den här gruppen tränar man 1 gång i veckan och spelar inga matcher. (för de yngre 8-11 år är det match en gång per månad). Efter regionslägret som arrangerades för några helger sedan har nu resultatet kommit nio högsboiter är vidare till läger tre. Rosenbusken, kFUM Central basket har ett lag för äldre ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning. De lagen tränar 1-2 gånger i veckan match.basketlag i göteborg tjejer

Vi fick till en extra kurs nu på söndag 4/11, anmäl dig om du ej redan har anmält dig till kursen den 17 november som nu är full. Du som vill börja spela basket och inte hittar någon förening i din närhet kan kontakta det BDF (Basketboll Distriktsförbund) som har sin verksamhet i det område där du bor. Svenska Basketbollförbundet har delat upp Sverige i 12 st BDF. På söndag är det dags för herrarna att på bortaplan spela mot AIK.

Barn göteborgsoperan, Fue hårtransplantation göteborg, Väderprognos göteborg 10 dag sydney New south wales,

Läs mer, högsbo Basket inbjudna till Scania Cup. Läs mer, regionsresultat: "Känns jättebra att gå vidare!". Kontakta oss för mer information. U15 och äldre krävs det lite mer av telenor vala helsingborg individen, vi har dock ofta lag i flera nivåer på utvecklingstrappan så det brukar finnas en lösning om man vill börja i den åldern också. Högsbo Basket flickor 03 och pojkar 03 hade blivit inbjudna till Scania Cup för utomordentligt spel. Högsbos framtid kom sexa i Scania Cup. BDF:en kan hjälpa dig med information om föreningar och vilken verksamhet som bedrivs där du bor. Matcher har man normalt sett varje vecka (vanligtvis på helgen) under säsong. Föreningar i Sverige, på kartan nedan nedan finns kontaktuppgifter till föreningar (gröna) och distriktsförbund (röda). Vi har verksamhet och medlemmar i Göteborgs kommun samt närliggande kranskommuner.


Sitemap