Last news

Här har alla tillgång till samma bilder och här finns alla namn, även namn på skolkamrater som du kanske själv har glömt namnet. Jag arbetar ideellt, betalar alla utgifter själv och offentliggör mitt..
Read more
Read the travel guide Stockholm, Sweden Stockholm is the capital of Sweden and the most populous city in the Nordic countries; 932,917 people live in the municipality, approximately.5 million in the urban area..
Read more

Söndag natt film på tmc


söndag natt film på tmc

seismologen. Dro oss over til nordøst kysten og fikk noen fisk der. Det er trangt om plassene syns jeg, mange fiskere her. På 2,5kg men noe farget.

Mvh, runar Kabbe, mandag.april, en dag med mye kjøring. Nattens skjelv var det. Vi hadde på morgen økta en del fisk som rullet/vaket uten at vi fant ut hva de egentlig spiste.

söndag natt film på tmc

Søndag har vi fisket syd og vestkysten borgensman bolån nordea med stor iver. Innenrikst10:23:31Z, jeg trodde det kom et jetfly rett mot huset, som plutselig dreide av, sier Charlotte Andersen fra Harestua i Oppland. Ett par mann har badet litt ekstra, altså vann på innsiden av vaderne. Seks dagers fiske gikk unna i en fei. Ingen steder har pekt seg ut som spesielt bra men vest og sydkyst har levert flest og størst fisker. Siste to dager har vært merkelig dårlig, dagen i dag var som i går, vanskelig å komme i kontakt med fisk. En kveldsøkt lørdag ga Petter to fisker på 2,8 og 3 kgs, så han la lista høyt. Folk er blitt mer bevisste og har tilgang til mer data og informasjon, legger han til. Alle fikk fisk i dag. Konsekvensene var ganske store, og det ble meldt om flere skader i Oslo. Jeg så den ikke fysisk men det var litt av en "rose" på vannflaten da den senset meg.

Väder jönköping söndag, Kakel stockholm öppet söndag, Apotek öppettider söndag göteborg, Bora filma,


Sitemap