Last news

Hoppa till huvudinnehåll, råd och verktyg för Lunds universitets ekonomer. Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar. Year (new to old)year (old to new)relevancetitle (a..
Read more
Du har ett jämnt utgångsläge och önskar samma mörkare/ljusare nyans i håret från botten till toppen. Superdeluxe-basic-paket, slingor i hela håret med ett enklare indelningsmönster. Vill ni se när Caroli Skönhetslounge var med..
Read more

Rika områden i göteborg


rika områden i göteborg

backa var fram till 1960-talet en stadsdel med jordbruk. Den regniga måndagseftermiddagen efter valet har han stannat till utanför den lokala Ica-butiken. Foto: nora lorek Demokraternas ordförande, Martin Wannholt, vill dagen efter valet inte göra någon analys av det eventuella sambandet mellan Moderaternas nedgång och Demokraternas starka stöd. Jag återkommer med specifika kommentarer när vi har gjort vår valanalys, säger han. Grönområden och en bokskog som är känt för sitt rika fågelliv. Lundby (Sannegården, Brämaregården, Kvillebäcken, Slättadamm, Kärrdalen).

Martin Wannholt gick inför valet 2014 emot sitt partis linje i frågan om Västlänken och riktade hård kritik mot projektet. Tapio Salonen vill inte prata om segregation, utan istället kalla det för desintegration. Och det är lera i marken där de gräver, så det kommer att vara dyrt att ta bort det som de redan har gjort, säger en person. Lundby hittar du på centrala Hisingen och området sträcker sig längs Göta älv, från Älvsborgsbron till Tingstadstunneln. Jahja Zeqiraj, stadsdelsnämndsordförande. Biskopsgården består mest av hyreslägenheter.

Genom att samverka med Vägvalet kunde han hålla sig kvar i kommunstyrelsen, och blev utesluten ur Moderaterna. Området borroto joyeria ligger i nordöstra delen av Göteborg. Det känns som att politikerna sitter i någon slags rödgrönblå röra nu, och ingen bryr sig. Bostadsområdena bebyggdes kring 50 och 60 talet och består idag mest av flerfamiljshus. Hon ville lyfta fram fördelen med omvandlingar av hyresrätter till bostadsrätter. Med på seminariet fanns också Nina Lundström, riksdagsledamot och talesperson för bostadsfrågor i Folkpartiet. De ser oss som ett bra alternativ. Frölunda (Järnbrott, Tofta, Ruddalen, Frölunda Torg här har ni närheten till havet och området består mest av flerfamiljshus men också en hel del hyreslägenheter. Martin Wannholt, civilingenjör, kommunalråd.

Mina grannar var ju från hundratals olika länder. Men utöver det så återfinns den låga arbetslösheten i samma områden som. Andel hyresrätter 2014 Linnarhult 0,9 Hjuvik 1,2 Bratthammar 3,1 Kärrdalen 3,8 Långedrag 3,9 Näset 4,3 Billdal 4,3 Fiskebäck 5,3 Kärra 5,7 Gunnilse 6,6 Björlanda 7,6 Rödbo 7,8 Hovås 8,3 Södra skärgården 8,7 Bergum 9,1 (Olofstorp) Ruddalen 9,8 Bilden av de rika områdena i Göteborg. Flera stadsdelar som har högt andel studenter bland sin befolkning som Krokslätt, Johanneberg, Härlanda och Lindholmen finns därför med bland de stadsdelar som har låga ohälsotal.


Sitemap