Last news

Här finner ni en helrenoverad fastighet med fint läge i Bergby. Visa mer, elgiganten Sverige. Varmt välkomna till en ytterst välplanerad och trevlig etta med mycket bra läge vid Fjärran Höjder! Här finns..
Read more
Att skänka möbler, husgeråd, kläder mm och att handla i våra butiker eller kanske ge av din tid betyder att människor i nöd får hjälp. Pingstkyrkans secondhandbutiker i Eskilstuna är anslutna till. Läs..
Read more

Läxhjälp stockholm jobb


läxhjälp stockholm jobb

överenskomna tidsplanen hölls till punkt och pricka. Hej Roger, Tack för ett gott samarbete och det fina omdömet. Vid funderingar, hör av er till företaget och be om att få se vårt badrum, på bild eller på plats. Byte av hela avloppet samt inkommande vatten, nytt stabiliserat golv, mosaik på väggarna klinker på golvet och vattenburen golvvärme, resultatet blev fullt godkännt. De har gjort ett bra jobb rakt igenom och vi kan rekommendera dem skarpt. Stödet från chefen Dennis var jättebra! Vi kommer givetvis att använda detta företag nästa gång vi behöver renoveringshjälp.

Ahad och Ruslan var väldigt tillmötesgående, vi kunde komma överens om allting och det vi kom överens om levererade de i tid och med topp kvalite. Är mycket nöjd med resultatet. Kan verkligen rekommendera RenoveraNu. Hej Tharaka, Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Hitta en klasskamrat, ett syskon eller vän att dela med! En av deras huvuduppgifter är att utfärda och återkalla de två yrkeskompetensbevisen Gesäll- och Mästarbrev. Alla inom företaget bemötte oss väldigt professionellt och samtliga arbetade mycket hårt. Totalrenovera badrum 18m2 i Segeltorp, Huddinge Tobbe Bygg Vvs El stockholm AB gjorde ett fantastiskt badrum till! Jag är väldigt nöjd med arbetet, och en stor eloge till projektledaren Ronnie som alltid tog sig tid att svara när man ringde. Vänligen utegym stockholm centrum Sophie Leo Renovera 2 badrum i Täby Sofia Vi anlitade Bygg VVS El Stockholm när vi renoverade våra två badrum. Renovering i badrum, 7-8 kvm i Botkyrka Mustafa braservice OCH bibehÅllen tidschema, trevliga OCH duktiga handverkar.


Sitemap