Last news

We hope you'll join the conversation by posting to an open topic or starting a new one. Stores always want to push the less desirable first -a passing tourist. The company is Limited..
Read more
Utifrån dessa undersökningar har det framkommit att den största risken för människors liv vid brand i Helsingborgs Arena är vid brand i en av garderoberna i huvudentrén som ligger i arenans västra del...
Read more

Vintage kläder Göteborg


vintage kläder Göteborg

ditt hem? Behöver du lite outfit-inspiration? Här kan du botanisera bland retroporslin, vintagekläder, möbler och Göteborgsproducerad konst med en kopp kaffe i handen. Butiken fylls på dagligen och här finns något för alla smaker och stilar. Här finns en separat avdelning för vintage-design, där du kan göra riktiga fynd med lite tur och tålmodighet.

Second hand i, göteborg - goteborg.comvintage kläder Göteborg

Butikens utbud har fokus på god kvalitet och fin färg och form, vare sig det gäller en stilren 1960-tals soffa i skinn, en skolkarta över Afrika anno 1924 eller en liten prydnadstax i teak. Perfekt om du ska på fest med 20-, 50-, tre lund kattesund eller 70-talstema! Emmaus Ännu en välgörenhetskedja med en stor butik på Backaplan och en mindre på Linnégatan. Men se till att du har god tid på dig att vandra igenom avdelningarna, det är lätt att gå vilse och försvinna bland de många hyllorna. Vi tar hand om ca två hushåll varje dag, vilket gör att vi har hög omsättning vad gäller föremål. Håll även utkik efter evenemang som klädbytardagar, bokbytarkvällar och vintagekurser!

Hem Evas, vintage kollektion, Personal shopper i, göteborg Vintage och second hand Vintage Secondhand butik i, göteborg, holmens Marknad Vintage, kläder och Second Hand Plagg Vintagekläder GOT2GET Göteborg, rockabilly kläder, göteborg, 50-tal


Sitemap