Last news

1) Für den Kredit verlangte die Bank eine. SwedishEU: s borgen gagnar kredittagarna genom räntor som är lägre än marknadsräntorna. SwedishPå kommissionens rekommendation befriades ett företag, som nu är misstänkt igen, från ett..
Read more
Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Beskrivning av arbetet, som instruktör på anläggning har man i uppgift att..
Read more

Vuxenpsykiatrin lund mottagning 2


vuxenpsykiatrin lund mottagning 2

avdelningen kommer du som har behov av psykiatrisk specialistvård. Under, anmäl ditt besök i receptionen. För besökare och anhöriga, ta inte med blommor och undvik starka dofter av hänsyn till personer som är allergiska. På avdelningen kan du träffa läkare, sjuksköterska, specialistsjuksköterska, skötare, kurator och psykolog. .

För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.
Lund finns det två psykiatriska mottagningar, mottagning 1 och mottagning.
Båda är allmänpsykiatriska mottagningar för tidsbeställda besök.
Här utreds och behandlas främst patienter med affektiva sjukdomar, ångesttillstånd samt olika former av personlighetsstörningar.
Vuxenpsykiatriavdelning 2 Lund ; Vuxenpsykiatriavdelning 2 Lund.

Mottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning.
Till oss kommer patienter med affektiv sjukdom, ångesttillstånd, personlighetsstörningar samt neuropsykiatriska diagnoser.
Vårt upptagningsområde är Lomma, Bjärred och södra.
2, etablering av projektet 2006 etablerades Sjukskrivningsmiljarden ett nationellt projekt för att effektivisera sjukskrivningsprocessen Två år senare tillkom Rehabiliteringsgarantin.

Christina lundberg växjö
Radiofrekvenser lund
Birgitta lundberg malmbäck
Dennis lundin vallentuna

Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal. Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss. Hitta hit, du kan åka stadsbuss 3 (mot Nöbbelöv) eller regionbuss 123 (mot Kävlinge) till hållplats Lund Baravägen. Psykiatriska akutmottagningen i Lund är en mottagning gemensam för vuxenpsykiatrin i Landskrona-Lund-Eslöv. Efter besöket, vid frågor, ombokning av tid och bokning av återbesök kan du kontakta oss via e-tjänster på eller ringa till vår mottagningstelefon. Behöver du en tolk? Du som söker vård för lättare psykisk ohälsa hänvisas i första hand till din vårdcentral. Baravägen 1 ingång 1C Lund, 22185, Lund. Vårt upptagningsområde är Lomma, Bjärred och södra Lund. Visa Tyck till om sidan, här kan du lämna synpunkter på sidan.

Vuxenpsykiatrimottagning 2 Lund - Psykiatri Skånevuxenpsykiatrin lund mottagning 2


Sitemap