Last news

Det kostar att spara bensinpengar m Fråga: Vilken var den största europeiska MC-tillverkaren i början av 1990-talet? Arrangören är ny för i år då Yggdrasil MC har tagit över facklan efter att MC-Team..
Read more
Musik, maträtter, klädsel och enkelt observerbara ageranden. En stor del av maten torkades. Potatis är sedan den infördes och ersatte andra rotfrukter den viktigaste komplementerande ingrediensen till de flesta, framförallt traditionella, rätterna. 18..
Read more

Få bort lack från kläder


få bort lack från kläder

enkelt sätt att förhindra att få pollen på kläderna är att ta bort ståndarknapparna (knip av billetter helsingör scandlines helsingborg ståndaren) så snart du får hem blommorna. Fläcklexikon, har du fått en fläck på nya tröjan? Spraya nageln på nära håll. Nagellack Nagellack Dränk en bomullstuss i oljefri aceton och badda baksidan av tyget, bakom fläcken. Kulörta plagg penslas med äggula löst i ljummet vatten eller med mjölk.

Ta bort mögel på trägolv, Billiga tågbiljetter från lund till stockholm, Vintage kläder Göteborg,

Bär Vita plagg doppas i kokande vatten. Kom ihåg: ju snabbare fläcken behandlas, desto lättare är den att få bort! Tvätta därefter plagget som vanligt. Vin Vin Rödvinsfläckar beströs med salt eller potatismjöl så fort som möjligt efter det att du fläckat ner plagget. Frukt, frukt Ta bort fläcken med citronsyralösning. Börja med en liten mängd lösningsmedel. Gör på samma sätt som med till exempel kroppssprayen. Produkterna innehåller liknande substanser som fungerar som remover av nagellack. Eller lägg ett läskpapper mellan fläcken och ett strykjärn och värm bort fläcken. Andra vinfläckar behandlas med kallt vatten eller kokande mjölk.


Sitemap