Last news

På så vis aktiveras det kalla vaxet som sitter fast på remsorna. En rad myndigheter är oroliga för att strukturomvandlingar skjuts upp om krisande företag får söka statligt stöd enligt ett nytt förslag...
Read more
Die Stockholmer sagen Tivoli zu ihrem Vergnügungspark. Der Zug fährt schon seit 1935 als Geisterbahn. Den ser lagom enkel. Jetline i någon sorts blå färg, även om delar av andra bergochdalbanor kan skymta..
Read more

Biltvätt stockholm gör det själv


biltvätt stockholm gör det själv

har öppet dygnet runt och du är alltid välkommen att tvätta din bil på ett enkelt, billigt och miljövänligt sätt. Du har redan tidigare valt de stora dragen i vilken utrustning du skall. Markplanering, antingen har du redan utrymme i din verksamhet eller så behöver du leta mark. Gör en kalkyl över biltvättsinvesteringen. Wash A Car har elva biltvättsanläggningar, fem i Malmö, tre i Helsingborg, två i Lund och en i Svedala. Våra anläggningar är så kallade gör-det-själv-biltvättar med högtryckstvätt, skumborste och dammsugare. Solel med solceller Svanenmärkta kemikalier Färskvatten (Ej återvunnet med salt). Du kan tvätta på tre olika sätt hos oss men en sak har de gemensamt: alla tvätthallar har både reningsverk och oljeavskiljare.

Kick-off för matlagning stockholm, Vinyl stockholm sankt eriksgatan 115 vasastan 113 43, Platsen stockholm, Pris flyg stockholm-barcelona,

Vid våra toppmoderna Gör Det Själv platser kan du med hjälp av högtryckstvätt rengöra din bil. Då återstår bara att lägga beställning, sen kör vi igång. Läs mer om projektering. Med hjälp av vår stationssök kan du få fram vilket utbud som finns på våra olika stationer runtom i landet. Perfekt att tvätta här om det känns kallt ute. För att erhålla ett lägre pris, köp en tvättsticka i butiken.


Sitemap