Last news

I anslutning till bygget blev den förre stadsdirektören Sune Reinhold dömd för mutbrott till villkorlig dom och dagsböter i maj 2012 i, solna tingsrätt. På kvällen når vi Kassel och bekväma Wyndham..
Read more
Efter mer an 60 ar i trada ar det antligen dags for parkeringsplatsen pa Stora Algatan 6 att forvandlas till ett modernt bostadshus med 19 bostadsratter i Lunds aldsta kulturkvarter. Läs mer, inklusive..
Read more

Västerås Irsta handboll


västerås Irsta handboll

i våra val. Okej, västeråsIrsta HF, handboll. BK Heid 15 nov, 19:00, facebook, twitter @vasterasirsta, besökartoppen. Resultatet innebär att VästeråsIrsta ligger kvar på femte plats och Heid på tionde plats i tabellen. Högt försvar och full fart framåt är den enkla taktiken, då försvars och målvaktsspelet ändå inte fungerade alls så skulle vi försöka stressa till misstag och trycka på allt. Jenny Ulmstedt, Fysioterapeut, matchreferat, vI räckte inte till Tvåan Skuru mot trean VästeråsIrsta.

VästeråsIrsta Damlag vasterasirstadam) Instagram photos
VästeråsIrsta HF A-lag Herrar
VästeråsIrsta - Home Facebook

"Upp i luften - och skjut"! Jag hoppas ni kommer i början på nästa år och hjälper oss fram till nya vinster! Nästa match: 15/11 hemma i Bombardier Arena, matchstart:.00 Foto: Thord Harry Nilsson, A-lag Damer för 10 dagar uppsala slott konstmuseum sedan 0kommentarer. Vi måste vara riktigt bra på det i alla delar av spelet för att kunna ta bägge poängen. När måldifferensen är uppe på åtta-nio bollar tar vi vår sista time-out. Några spelare som utmärkte sig extra? Nedan kan ni läsa mer om Frennes kommentarer kring matchen. Inget av lagen fick någon större fart i sitt anfallsspel utan bägge försvaren lyckades få få ner både fart och kvalité.

VästeråsIrsta HF VasterasIrsta) Twittervästerås Irsta handboll


Sitemap