Last news

Subscription Form novation (Technology Transfer is free. Den här webbsidan är optimerad för your Browser versions (unknwon)och nyare. Öppettider, måndag 09:00 - 18:00Tisdag 09:00 - 18:00Onsdag 09:00 - 18:00Torsdag 09:00 - 18:00Fredag 09:00..
Read more
Kamerorna i området runt Seveds plan verkar ha haft viss effekt, och nu ska de granskas rejält. Det hette då Sofielundshusen, men senare ändrades namnet till Sofielund. Översvämningar som fortfarande plågar en del..
Read more

Nationer uppsala flashback


nationer uppsala flashback

är skrivna av två vetenskapsjournalister som dock inte bara är journalister utan som dessutom sitter i styrelsen för en forskningsfond som vill främja just forskning om kost och hälsa. I veckan dömdes två personer efter att ha hotat journalister på Aftonbladet. . TV4 har brutit sitt samarbete med redaktionen och politiker från alla håll har i veckan talat om att riva kontraktet som Metro har med kollektivtrafiken i Stockholm. Precis som det tidigare har rapporterats om EU-förbud mot lakritspipor, kräftfiske, ostkaka och grytlappar. Sara Heyman har ägnat veckan åt det här och hon börjar utanför boklanseringen som äger rum på Södermalm i Stockholm. Men det handlar alltså om sponsrat innehåll och textreklam, som lånar journalistikens utseende och berättarstil. Utredningen som ska avsluta minst ett decennium utan mediepolitik Om en dryg vecka, på måndag 7 november, presenteras den mest efterlängtade medieutredningen på mycket länge.

r Sverigedemokraterna ett fascistiskt parti?nationer uppsala flashback

Revolve uppsala, Restaurang uppsala pong,

Men det fanns också bitar som aldrig kom fram i SVT:s rapportering. Det var en nyhet som flimrade förbi förra veckan. Sveriges Radio 00:34:59 Falsk debattartikel från MP i Eskilstuna-Kuriren Miljöpartiet har inte haft någon solig vår. I veckan blev det känt att en av de mest kända tidningarna, Novaja Gazeta, hotar att tystna. . Men nu, januari 2016, sex månader senare, har den bedömningen uppenbarligen ändrats. Uppdatering: meddelande granskningsnämnden för radio och tv att ovannämnda reportage fälls för bristande opartiskhet. Inget brott kan styrkas och Lasse Kronér delgavs trea uppsala uthyres aldrig ens formellt misstanke om något brott. För en väljare som funderar på att rösta på FI kan ju, för att ta ett exempel, beskedet att FI inte verkar komma över 4 procent få väljaren att strunta i att gå och rösta. . Intervju med TT:s VD Jonas Eriksson. 3 Sat, 09:00: 3951 Vilseledande när TV4 Nyheterna tog upp dödligt våld (från minut 1) TV4 Nyheterna tog sig an statistiken över dödligt våld. I veckan har det gått exakt 20 år sedan den första svenska mediesajten sattes upp på internet. Det stod: Nu är det vår tur att berätta hur det är att vara kvinna på Aftonbladet och vi föreslår härmed att vi gör ett nytt dokument tillsammans.

Jonas Eriksson uppsala
Systemvetenskap i lund flashback
Klostergatan uppsala
Taxi buss uppsala arlanda e46


Sitemap