Last news

Take this chance to be a part of one of the fastest growing equestrian brand! Full seat silicon grip to keep you steady in the saddle! 2 weeks ago - Are you our..
Read more
Det är viktigt att ny rektor och skolledning får en möjlighet att styra om det som inte har fungerat. Så har det gått med få undantag för var och en av deras företrädare...
Read more

Boende i helsingborg med hund


boende i helsingborg med hund

23 oktober, vilken helg jag har haft! Kurser inom konst och kultur med boende, natur och kultur. Det brukar alltid stilla deras nyfikenhet och lugna dem. Det känns väldigt lätt efter helgen i Strömsnäsbruk där vi hade 4 hundar med oss. Valparna har varit hos veterinären på besiktning, vaccination och chipmärkning. Allt lugnt annars hos oss. Valparna var mycket väl inpackade i flera lager hinnor och hade legat väl skyddade trots att Claudia inte var särskilt tjock eller besvärad av dräktigheten. I övrigt är allt bra hos oss, på söndag ska vi ha det första stora mötet inför Pudelnationalen som ska äga rum den 26-27 juli i sommar.

Då kan hon vara med och hålla ett öga på allt samtidigt som hon ligger hos sina valpar. Det tog hela dagen igår. Så var det nyårsafton igen. Öppnar vi dörren och föser ut dem är de inne igen innan vi hinner stänga den. Lördagen i Gimo tänker jag inte ägna många ord. Eftersom hennes huvud rör sig fram och tillbaka när hon blir uppphetsad, har hon förmodligen svårt att fokusera. Ur den här kullen ska jag behålla en tik eftersom jag hoppas att jag ska kunna få vita valpar i nästa generation och den andra tiken ska flytta norrut. Nu är det snart slut även på maj månad och vädret är lite då och då precis som om det vore sommar. Hon verkar inte tycka att det är så spännande när hund efter hund travar runt i en ring. Just då var det istället stekande varmt. Det var tur att den var inomhus!


Sitemap