Last news

Tennis får inte lika mycket gratis längre. För att bli medlem få spela under året tillkom en medlemsavgift á 600:- kronor. Så här framförs PGA:s övergripande inriktning : PGA har som övergripande uppgift..
Read more
Många arbetar under extremt dåliga arbetsvillkor. 1 tim 16 min, genom tekniska innovationer och ny informationsteknik växer den så kallade gig- och plattformsekonomin. Jour- och familjehemskonsulent - Skärholmen, annelie Cristofferson, jour- och familjehemskonsulent..
Read more

Landstinget stockholm moderaterna


landstinget stockholm moderaterna

se det, säger Irene Svenonius. Men jag kan bara konstatera att rikstrenden har varit väldigt tydlig i att. Så i grunden har ingenting förändrats, vi sitter i en position där vi är det största blocket, säger Irene Svenonius. Kaoset inom akutsjukvården i, stockholm fortsätter. Zurück, um mehr darüber zu erfahren, wie Ihre Daten von uns bei der Nutzung der Website verwendet werden, lesen Sie bitte unsere. Alliansen har haft ett samarbete med MP i sakfrågorna föregående mandatperiod och där har de tagit ett stort ansvar, säger Irene Svenonius, som även välkomnar samtal med. Ett samarbete med Sverigedemokraterna, som med sina 15 mandat utgör vågmästare, är dock inte och har heller aldrig varit ett alternativ, enligt. Även Socialdemokraterna ser ut att backa lite, 0,23 procent till 26,2 i nuläget, vilket ändå gör att de nu är största parti i landstinget.

Moderaterna styr Stockholms läns landsting tillsammans med Alliansen sedan 2006 och ansvarar för sjukvården och kollektivtrafiken i Stockholmsregionen.
Moderaterna har styrt Stockholms läns landsting tillsammans med Alliansen sedan 2006.
Den kommande mandatperioden kommer vi fortsätta styra landstinget tillsammans med Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Miljöpartiet.
Moderaterna i Stockholms läns landsting, Stockholm.

Museer i stockholm måndagar
Mataffär nattöppet stockholm
Scalateatern stockholm 2018

Socialdemokraterna är fortsatt största parti med 26,2 procent av rösterna. I första hand känns det naturligt att sondera terrängen med. Inte heller Vänsterpartiet är ett förhandlingsalternativ, meddelar man. Vi har gått in i ett katastrofläge. Alliansen är fortsatt största blocket i landstinget, men utan egen majoritet. Man klarar inte av situationen, det är ohanterbart. Med 1 307 av totalt 1 311 valdistrikt räknade i Stockholms län pekar allt på en Alliansseger i landstingsvalet. Självfallet hade jag som företräder, moderaterna helst sett att partiet gjort ett starkare resultat. SD skulle få 15 mandat om ställningen står sig. Einzelheiten zur Verwendung von Cookies finden Sie in der.landstinget stockholm moderaterna

Din oas i den borgerliga hegemonin.
Sidan drivs av eldsjälar i den rödgröna röran.
Moderaterna styr Stockholms läns landsting tillsammans med Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Miljöpartiet.


Sitemap