Last news

Du kan läsa hur provet går till och vad det kan innehålla. Effektiv bromsning, gatukorsning, infart och körning på landsväg, parkering. Normalt träffas du och din körlärare först på bilskolan för att sedan..
Read more
Ludvika kommun, 771 82 Ludvika. En korttidsplats kan erbjudas innan hemgång efter en sjukhusvistelse, som tillfälligt stöd för att kunna bo kvar hemma, för att avlasta närstående eller i väntan på plats på..
Read more

Kommande nyproduktion helsingborg


kommande nyproduktion helsingborg

om bostaden. Det byggs nya hyresrättslägenheter i vår region, och här hittar du information om aktuella såväl som kommande nyproduktionsprojekt. Lägenhet, helsingborg / Västra Berga, kadettgatan 26 C kr 86 kvm 5 497 kr/mån. Hör bara vit arkitekter stockholm av dig till vårt kundcenter så hjälper de till. Framtidens Opaltorg är nära, opaltorget med närliggande områden kommer under de närmaste åren att genomgå en total förändring. Du får en tydlig indikation på intresset för din bostad och vi får tidigt igång säljprocessen. Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor. De spekulanter som har hört av sig och visat intresse för vi en dialog med.

Lägenhet, helsingborg / Domsten, bygatan kr 194/124 kvm 31 700 kr/år. SkandiaMäklarna samarbetar med MittBolån vilket innebär att du som bostadsköpare kan få så bra villkor som möjligt på ditt bolån. Det betyder snabbare avslut och förhoppningsvis ett högre slutpris. Kanske några av de nyproducerade lägenheterna som finns lediga idag är intressanta? Rum: 2 - 5 rum, status: Kommande. Platsen ska utvecklas till ett attraktivt område och få en egen tydlig identitet. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked. Nedan är ett urval av våra sålda bostäder.

Just nu pågår planeringsarbetet för projektet. Kontakt, anmäl intresse, göteborg, vi är med och utvecklar framtidens Opaltorg. När du letar ny bostad är det skönt att redan ha påbörjat processen med att sälja din nuvarande. Villa, helsingborg / Bårslöv, fyrhögagatan kr 77 kvm 5 602 kr/mån. Idag pågår arbetet med att förverkliga den visionen. När du sedan är redo att sälja, trycker du bara på knappen och vi lägger ut din bostad skarpt. Först när ett nyproduktionsprojekt är helt förmedlat hamnar det under rubriken.


Sitemap