Last news

Ange då namnet på det parkeringsområde som du har bokat plats. De går inte att förboka. Kept in a form that allows identification of the data subject for a period of three years..
Read more
Auch das Städtchen Gripsholm ist beeindruckend. Das Ticket gilt für alle Verkehrsmittel (U-Bahn, Zug, Straßenbahn und Busse) des ÖPNV. Gamla Stan und beobachten Sie den Sonnenuntergang über dem Mälarsee, in dessen klaren Wassern..
Read more

Busskort malmö stad


busskort malmö stad

genom att ansluta till. Då lägger sig nästa 30-dagarsperiod direkt efter sista dagen som kortet är giltigt. Laddar du kortet igen under en pågående period? Kortet kostar från 450 kronor för resor inom en till två zoner och upp till 1 250 kronor för ett kort som gäller i hela Skåne. Annons, foto: Johan Nilsson / TT / TT nyhetsbyrÅN. Foto: Johan Nilsson / TT / TT nyhetsbyrÅN Bild 1. Informationen rensas från våra systemloggar var sjätte månad. Om du fyller i formulär på sparas den information du valt att uppge i våra systemloggar, för att säkerställa att informationen vasakronan stockholm jour når fram. Jojo Period finns för resor inom Skåne och över länsgränserna till Blekinge, Halland, Kronoberg, Kalmar län och till Danmark.

Tekniska nämnden i Malmö har godkänt ett avtal mellan staden och Skånetrafiken som innebär att många äldre kommer att få åka gratis på stadsbussarna. Du kan läsa mer om förordningen på Datainspektionens webbplats. IP-numret används för att information som skickas över internet ska nå fram till rätt plats. Vill du hellre ha månadskortet i mobilen? Du kan också ladda i biljettautomat eller på regionbussen med bank- eller kreditkort.

Gallerix lunds stadsbibliotek
Fritiden malmö stad
Tandläkare malmö antagningspoäng
Victoriastadion lund gym öppettider

Den information vi har i våra systemloggar sparas endast i syfte att webbplatsen ska fungera bra. Om webbkakor (cookies) som du når via en länk i sidfoten. Regler för återlösen av kort, har du gjort en resa och blivit försenad? Hitta prisinfo om periodkort i Sök resa. Till inomhus skridskobana stockholm startsidan för Svenska Dagbladet.

Återlösen av kort, kontakta något av våra kundcenter för att återlösa kortet. Läs mer om Skånetrafikens nya app här. I vår nya app kan du köpa en 30-dagarsbiljett som fungerar som ett månadskort.


Sitemap