Last news

And that's not wrong after 200.000km. We will handle your request promptly and professionally. It is clear me an added value that I definitely will use at each oil change. Bardahl.nl, verzendkosten..
Read more
Innehåll, genom en annons i Lunds Dagblad 1941 bildades klubben av några ungdomar med ett möte på Evas Condis. Favorites, error Occurr, please try again. Sead, oS Tokyo 2020 nästa? Posts about Lunds..
Read more

Klubbdirektör helsingborgs if


klubbdirektör helsingborgs if

historik i föreningen och att nu få äran att leda klubben som klubbdirektör gör mig både stolt och glad, säger Sandborg till klubbens hemsida. Efter tre spännande år i Rögle BK och i ishockeyns värld ska det bli väldigt roligt att ta sig an uppdraget i Helsingborgs. Jag är ännu inte helt uppe och kör för fullt, utan har en tid framför mig där jag successivt lägger bit för bit i en takt där både kroppen och knoppen svarar på ett sunt sätt, säger Mats-Ola Schulze. Helsingborgs IF har hittat sin nya klubbdirektör. Han välkomnas med varm hand av oss alla, avslutar Krister. Fotboll 12:11, mats-Ola Schulze ny i, helsingborgs. Fakta, carepa, säte: Ängelholm.

klubbdirektör helsingborgs if

Helsingborgssonen och forne HIF-spelaren Mats-Ola Schulze, 47, tar över rollen. Vad gäller just tidningens uppgifter kring Joel Sandborg säger Azelius: - Jag har inga kommentarer till processen förrän vi är klara. Antal anställda (2017. Joel har betydande erfarenhet av verksamhet på elitidrottslig nivå och vi ser med tillförsikt fram emot vad han, tillsammans med sina kolleger på sportkontoret, kan åstadkomma i föreningens strävan att återta sin rätta plats på den svenska fotbollskartan. Efter tre spännande år på Rögle BK och i ishockeyns värld ska det bli väldigt roligt att ta sig an uppdraget i Helsingborgs IF, säger Joel i ett pressmeddelande. Ända sedan han presenterades som ny klubbdirektör under våren 2016 profilerades han i olika sammanhang med ett tufft tempo. Det då han kommer från staden och började spela i Helsingborgs IF som tolvåring.

Krister Azelius, ordförande i HIF, säger så här om den nya organisationen: Joel har betydande erfarenhet av verksamhet på elitidrottslig nivå och vi ser med tillförsikt fram emot vad han, tillsammans med sina kollegor på sportkontoret, kan åstadkomma i föreningens strävan att återta sin rätta. Det var för sju månader sedan som Helsingborgs IF:s dåvarande klubbdirektör Mats-Ola Schulze tvingades att ta en time out efter för hög arbetsbelastning. Tidigare har Joel Sandborg arbetat för HIF vid tre olika tillfällen och har erfarenheter från fotbollsförbundet och Svensk Elitfotboll. Samtidigt stänger han inga dörrar till framtida uppdrag för HIF. Sedan är det inte jätteviktigt för mig att sitta i föreningens styrelse. För sju månader sedan tog Mats-Ola Schulze time out.


Sitemap