Last news

I den fjärde omgången så gå de högre rankade lagen in i kvalet, sex stycken totalt, och med de sex lag som gick vidare från den tredje omgången så bildas ett gruppspel..
Read more
Elever från skapande verkstad hade gjort en fin installation i trädgården och kören gjorde sitt första framträdande. Är det någonstans på Öland som det Spirar så är det. Foto: Anne-Sofie Holmberg, invigning av..
Read more

Uppsala kemtvätt


uppsala kemtvätt

får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Uppsala. Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Uppsala där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt. Öppettider: Mån-fredag 10-18, lördag 10 15, söndag stängt, välkommen till. Rapportera fel Snabbkem, uppsala - Sysslomansgatan 16, vad är felaktigt på sidan? Uppsala, snabb-kem i Uppsala. 35 Afsar Shadan Jenny Linds. Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län.

Kemtvätt och mattvätt i Uppsala - Noreens Textilvårduppsala kemtvätt

Hantverksföreningen uppsala, Om VP uppsala P03, Birdie uppsala,

Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Vi tvättar det mesta inom kem vattentvätt Tvätta dina kostymer, skjortor, festklänningar, gardiner, skinn mockakläder, arbetskläder, möbelklädslar mm hos oss! Uppsala kemtvätt och skrädderi! Verksamheten ingår i: Snabb-Kem i, uppsala,. Vi får bort alla typer av fläckar på textilier. Tack för ditt meddelande.

Rosegarden umeå uppsala, Gustavianum uppsala universitet, Kyrkor runt uppsala, Akutpsyk uppsala,


Sitemap