Last news

Parkeringplatser i närheten, närmaste parkeringsplatserna i området. P 57m, parkering (EasyPark s:T Erikstorg, p 88m. Njut av kaffe, te, smörgåsar, pajer, kakor och mer i historiska omgivningar, de har även uteservering under en..
Read more
vad tycker ni, stora starka karlar. Vi har släppt lös en mycket farlig ande ur Pandoras ask girighetens ande. . I dess sammanfattning får vi förklaringen till varför Europas folk och kultur skall..
Read more

Bild och rum lund


bild och rum lund

Från Agda Lund är det nära till det mesta med promenadavstånd till restauranger, centrala Kivik och hamnen. Du väljer produkt och vilken väv samt tillval till ditt nya solskydd. Visste du att beroende på vilken väv du väljer absorberar och reflekterar den olika mycket värme! På vår frukostbuffé hittar du lokala specialiteter från Kivik och Österlen. Rum Hus-mässan i Ystad, besök oss på mässan i Ystad, bollen, Jennygatan 6 22-23 april.00-16.00. Med hjälp av dina mått kan vi ge en ungefärlig prisuppgift.

Säljaren hjälper dig att titta på sortimetet och ger råd i valet av produkt. För uteplaster och terrasser finns både små, stilrena kassettmarkiser som lackeras och smälter in i fasaden och för att täcka hela uteserveringar  finns stora markismodeller.

Bilder för silver bröllopsdag gyllene, Cykelcity i lund ab,

Tag med dig mått på ditt/dina fönster och gärna någon bild. Produkter för utomhusbruk, det finns ett flertal olika modeller och varianter av utvändigt solskydd för både fönster och uteplatser. . Alla produkter måttillverkas och anpassas till varje kund. Besök oss för att titta närmare på dessa prover. I våra butiker finns alla produkter för inspiration i ert val av solskydd. Besök eller kontakta din närmsta butik för vi pratar gärna mycket och mer om solskyddets egenskaper och fördelar för klimatet och din trivsel. Här bor du i en rogivande miljö i något av våra charmiga ombonade rum med naturen och kulturen inpå knutarna. Hitta närmsta butik, vi gör hembesök och monterar sedan produkterna till dig. Du får ett fast pris som avser både produkter och montering. Med vårt breda skräddarsydda sortiment av rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, persienner och markiser för fönster, terrasser, trädgårdar och restauranger kan vi lösa de flesta behov och önskemål. Har man en uteplats i trädgården eller en fasad man inte kan montera en markis i finns lösningar på även detta med fristående markiser.

Hos oss på Rullux Markis och Persienn kan vi solskydd! Kunde inte ladda in sökresultat, volkswagen Trelleborg, skoda Lund. Volkswagen Trelleborg, bilbörsen Håkan Paulsson AB, bilcenter i Skåne. Ta gärna ungefärliga mått på ditt/dina fönster eller uteplats före du tar kontakt med oss. Vi har stor kompetens om våra produkter och kan hjälpa dig i hur ditt klimat och trivsel kan förbättras i hemmet eller på jobbet. . Bilhuset i Landskrona AB, volkswagen Malmö, mK bilar AB i Eslöv. Besök någon av våra butiker eller ring oss så hjälper vi dig.

Malmö stad vård och omsorg väster, Ikano lundavägen malmö,


Sitemap