Last news

Kollektivt kräver en del byten och promenad. Sök efter slott och herrgårdar och boka snabbt, enkelt och billigt online! Till exempel i Uppland där du hitatr. Historiska miljöer, god mat och härlig atmosfär..
Read more
"Sapporo to Show JOC Plan for 2026 Olympic Winter Games After Rio". The two ice hockey venues were to be determined, as was the possibility of using the existing speed skating rink in..
Read more

Ögonbrynsplock göteborg


ögonbrynsplock göteborg

är att man gör threading i ansiktet t ex för formning av bryn, borttagning av fjun/hår på hakan, överläppen eller hela ansiktet. Det är en fördel att som kund ha koll på färgkartan så att färgen blir precis som man tänkt sig. Precis som med alla hårborttagningstekniker kan det i enstaka fall leda till hårsäcksinflammation. Det viktigaste för dig som kund är deras stora intresse för hår och hårtrender. Andra salonger som kan intressera dig: Hairport, göteborg. Rapide Cosmetics Brow Gel.

Christers Hårvård Östra Larmgatan 11 Detta är en salong med riktiga anor. Alla ledtrådar gör det lättare för frisören att förstå vad du vill göra med håret. Trevligt och behagligt både för dig och för frisören. Du kommer att få full certifiering och en gratis trådnings KIT. Det är en metod för att ta bort generande hårväxt hos både kvinnor och män. När man avlägsnar hår med tråd regelbundet, slutar stråna partiellt att växa och återväxten blir långsammare. Salongerna använder professionella produkter avsedda för experter med hög kunskap. I Sverige är det mest ögonbryn och fjunen vid överläpp/underläpp som har störst fokus, men populariteten ökar för var dag och fler visar intresse för denna urgamla metod. Det finns massor med inspirationsbilder att hitta på nätet, så hitta den perfekta bilden så gör du din frisörs jobb lite lättare. Du hittar även allt inom hårvård hos denna frisör på Lindholmen. En blond färg kan ha många nyanser, men ett foto visar exakt vad du är ute efter. Kreativ och nytänkade känsla i en komplett salong med stort utbud i allt inom skönhet.


Sitemap